+359 878 292 513

Биовеа ahcc 500 мг. х 60 капсули

Биовеа ahcc 500 мг. х 60 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Биовеа

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

AHCC (активен хемицелулозен компонент) е съединение, получено посредством обработване и ензимна модификация на няколко вида гъбни мицели, сред които Шийтаке, отглеждани в екстракт от оризови трици. То подробно е изследвано заради своите имуностимулиращи свойства.

Дествие:

    Едно от неговите благоприятни въздействия е същественото подобрение на функцията на макрофагите - вид цитотоксични бели кръвни клетки, които изчистват остатъците от клетъчно увреждане, атакуват директно болестотворните клетки и всъщност представляват антигени, които стимулират производството на антитела.
    Освен това AHCC увеличава производството на специфични цитокини - химични преносители на имунната система, сред които са:
        Туморен некрозен фактор (TNF);
        Интерферон - предотвратява репродукцията на вирусите и други паразити и подсилва активността на естествените клетки убийци.
        Интерлевкини IL-2 и IL-12 - спират туморния растежен фактор (TGF), подсилват високата активност на естествените клетки убийци и ускоряват отделянето и пролиферацията на Т-клетките.

Ползи от приема на AHCC:

    Имунна система: Чрез подсилване на имунната система AHCC подобрява качеството на живот (функционалния статус и физическата и социалната активност, психологическото състояние) на хора, страдащи от различни проблеми с имунен елемент, включително хронични и нелечими състояния.
    Диабет: понижава кръвната захар при диабетици и регулира нивата на гликирания хемоглобин, като така предотвратява усложнения на диабета.
    Детоксикация на черния дроб: намалява симптомите при сериозни чернодробни проблеми като вирусен хепатит, хепатит С (намалява с 85% вирусното натоварване в рамките на 3 месеца) и предотвратява развитието на скоротечен хепатит. Предпазва от превръщането на хепатита в цироза.

Влияние върху имунната система: проучванията показват, че AHCC може да се използва успоредно с конвенционалната терапия с цел подобряване състоянието на пациенти с: хепатит, онкологични проблеми, диабет, инфекциозни, автоимунни и др.

Проучванията показват, че по време на лечението на онкологични заболявания с традиционните медицински средства и употребата на AHCC като добавка към терапията:

    Спомага за нормалното функциониране на имунната система;
    Намалява страничните действия на химиотерапията - безапетитие, гадене, повръщане, отслабване, косопад;
    Допринася за поддържането на жизнения тонус на пациентите.

Състав на 2 капсули: Активен хемицелулозен компонент - 1000 mg.

Не съдържа захар, изкуствени оцветители, подсладители, консерванти и овкусители.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули на ден или според предписанието на лекар.


За информация и поръчки: