+359 878 292 513

Биовеа DGL х 100 таблетки

Биовеа DGL х 100 таблетки

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: Биовеа

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОВЕА DGL регулира функциите на храносмилателната система и помага при проблеми с отделителната система. Подобрява метаболизма. Действа благоприятно при проблеми с горните дихателни пътища, настинка и грип. Има антидепресивни свойства. Помага при ревматоидни болки и има антитуморно действие. Силен детоксикатор.

Какво е DGL?
DGL (деглициризирано женско биле) е екстракт, получен от растението сладък корен и се употребява най-вече за здрава храносмилателна система и по-добър метаболизъм. Билката е чудесен избор за прочистване на организма от токсини. Притежава противовъзпалително и успокояващо действие. Използва се при поява на възпалителни процеси на горните дихателни пътища. Помага при проблеми на храносмилателната система като газове, киселини, язви и гастрит.

Състав в доза:

    Deglycyrrizinated Licorice (DGL) (Glycyrrhiza glabra) Root Extract 3:1 - 760 mg,
    Glycine - 100 mg;
    Sodium - 5 mg.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 20 минути преди всяко ядене. Не се препоръчва за продължителна употреба. Ако страдате от диабет, проблеми с бъбреците или черния дроб се консултирайте с лекар.

Странични ефекти:
Когато се приема в препоръчваните дози, DGL е доказано безопасен за продължителна употреба. Наличието на глициризинова киселина в корена на женското биле е отговорен за някои нежелани ефекти. При DGL глициризиновата киселина се отстранява, като се оставя съвсем малка част (по-малко от 1%). Така се елиминира риска от нежелани реакции, ако се приема в препоръчваните дози.
 

За информация и поръчки: