+359 878 292 513

Биовеа фенибът 250мг. х 90 капсули

Биовеа фенибът 250мг. х 90 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Biovea PHENIBUT 250mg - цена 44.00лв. Хранителна добавка, която намалява стреса и страха, подобрява съня, повишава концентрацията.

Подобрява нивата на стреса, може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха. Подобрява качеството на съня и намалява умората. Намалява ефекта и признаците на стареене. Повишава концентрацията и умствената дейност.

Състав: Фенибът (бета-фенил-гама-аминобутирова киселина) 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1-2 капсули 2-4 пъти дневно или според предписанието на лекар. Започнете с по-ниска доза, до достигане на тлеранс.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Фенибът Biovea : Може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха

Фенибът Biovea може да се използва за:

• Намаляване на социалното безпокойство и подобряване на социалното поведение;Подобряване на нивата на стреса;Безсъние и неспокоен сън
• Настроение и релаксация; Усещане за добро здраве; Ясен ум и повишена концентрация; Умствена дейност; Намаляване на умората

Какво представлява фенибът?

Фенибът (бета-фенил-гама-аминомаслена киселина) е извлечена от невротрансмитера GABA (гама-аминомаслена киселина). Нейната структура е подобна на GABA. Фениловия й пръстен позволява на фенибът да премине през кръвно-мозъчната бариера по-ефективно от GABA. Фенибът се използва за медицински цели в Русия, където е открит за първи път през 60-те години на XX в..

Смята се, че феинибът намалява не само тревожността и напрежението, но също така и състоянията на страх. Тя може да помогне на хора, които заекват, имат проблеми със съня или страдат от безпокойство. Изследванията сочат, че фенинибът помага за увеличаване на силата. Използва се като сънотворно средство. В допълнение, подпомага мозъчната функция.

Фенибът се счита за ноотропно средство заради способността си да влияе на редица неврологични функции. Той е агонист на гама-рецепторите и също предизвиква отделяне на GABA.

За информация и поръчки: