+359 878 292 513

Биовеа омега 3-6-9 х 180 капсули

Биовеа омега 3-6-9 х 180 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Засилва имунитета;
Защитава срещу сърдечно-съдови заболявания;
Влияе благоприятно върху косата, кожата и ставите;
Помага за намаляване на кръвното налягане, холестерола и мазнините;
Не позволява запушване на кръвоносните съдове;
Засилва производството на хормони;
Притежава силно изразено антитуморно действие;
Помага при астма и алергични състояния.
Хранителната добавка Омега 3-6-9 на Biovea съдържа ценните за човешкото здраве омега мастни киселини. Според научните изследвания хранителен режим, богат на мастни киселини, подобрява здравето на сърцето и нормализира нивата на холестерола и триглицеридите.

Ленено масло - един невероятен растителен източник на есенциални мастни киселини. Съдържа около 50 - 60% линоленова киселина (омега-3 мастна киселина), която често липсва в приеманата от нас храна. Богато е и на олеинова киселина (омега-9 мастна киселина), която участва в състава на клетъчните мембрани, където замества наситените мастни киселини, причина за много вредни за здравето процеси. Олеиновата киселина засилва имунитета; не позволява запушване на кръвоносните съдове; предпазва от сърдечно-съдови проблеми, намалявайки нивата на холестерола; повишава продуктивността на глюкозата, редуцирайки инсулиновото съпротивление. Омега-3 мастните киселини, също така, ограничават възпалителните реакции. При заболяването лупус лененото масло помага за намаляване на възпалението на кожата, ставите и бъбреците. Също така нормализира нивата на холестерола, които е възможно да се повишат. Приемът на ленено масло при подагра може да намали силните и внезапни болки и подувания на ставите. Тези малки кафеникави семенца се счита, че са в състояние да стопират онкологичните изменения на дебелото черво и гърдата, да намалят размера на туморите и в същото време да стопират развитието на нови (благодарение съдържанието на компоненти, наречени лигнани).

Рибено масло - съдържа най-добрите видове омега-3 мастни киселини, жизненоважни за човешкото здраве - EPA (ейкозапентанова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Тези 2 мастни киселини са изключително важни за предотвратяване на много болестни състояния. Редовният прием на рибено масло е ключов фактор за поддържане на добро здраве. Човешкият мозък разчита много на докозахексаеновата киселина – ниските й нива се свързват с лоша памет и депресивни състояния.

Масло от пореч - най-богатият източник на гама-линоленова киселина (GLA). Тя е омега-6 мастна киселина, прекурсор на много важни простагландини - хормоноподобни субстанции, които влияят върху здравето на кожата и ставите, гъстотата на кръвта, разширяването на кръвоносните съдове, нивата на холестерола и др. Гама-линоленовата киселина не се съдържа в храните, а множество фактори не позволяват на човешкия организъм сам да я произвежда. 

Състав на 1 капсула:

Рибено масло - 400 мг;
Масло от пореч - 400 мг;
Ленено масло - 400 мг;
Витамин Е - 5 IU;
(ALA 400 мг, Oleic Acid 152 мг, EPA 180 мг, GLA 88 мг, DHA 80 мг).
Не съдържа: консерванти, изкуствени подсладители, захар, оцветители и овкусители.

Начин на употреба: 
Приемайте 2 - 3 капсули на ден или според предписанието на медицински специалист.

Предупреждение:
Не излагайте хранителната добавка на висока температура, тъй като съществува опасност капсулите да гранясат.
Не използвайте продукта поне 2 дни преди и след хирургична намеса.

Опаковка: 180 капсули.

 

За информация и поръчки: