+359 878 292 513

Биовеа пчелно млечице 500мг. х 60 капсули

Биовеа пчелно млечице 500мг. х 60 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Подобрява съпротивителните сили на организма;
Дава енергия и укрепва общото здравословно състояние;
Притежава антибиотично и противовирусно действие;
Подобрява обмяната на веществата, спомага за намаляване на лошия LDL холестерол и симптомите на менопауза;
Забавя стареенето, подобрява сексуалното представяне и тонуса;
Богато е на важни хранителни вещества - Витамин С, Витамин Е, витамини от група В, аминокиселини, калций, магнезий, калий, цинк, нуклеинови киселини.
Пчелното млечице е сред легендарните супер храни в света. То представлява комплекс от субстанции, които не могат да бъдат пресъздадени синтетично от човека. Тази изключително питателна храна е полезна не само за пчелите. Тя съдържа забележителни количества протеини, липиди, витамини, хормони, ензими, минерални вещества и специфични жизнени фактори, които играят ролята на биокатализатори в процеса на клетъчна регенерация в човешкия организъм. Макар че някои от елементите, съдържащи се в пчелното млечице, са в микрограмове, те въпреки това си взаимодействат във висша степен с коензимите като катализатори или в синергия. Пчелното млечице е богато на протеини, витамини B, C, E, ниацин, пантотенова киселина, биотин, инозитол и фолиева киселина.
В дългия списък с болестни състояния, за които се смята, че се повлияват благоприятно от пчелното млечице, са високият холестерол, артритните болки, слабите бъбреци, подуването и обривите по кожата, симптомите на менопауза, тънката и чуплива коса, алергиите, слабата имунна система и сексуалната дисфункция. Ценено от векове, пчелното млечице сега се използва от спортистите, хората с висока активност и всеки, който иска да повиши енергичността си и да подобри общото си здравословно състояние.

 

За информация и поръчки: