+359 878 292 513

Биовеа prostate health х 60 капсули

Биовеа prostate health х 60 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОВЕА ЗДРАВА ПРОСТАТА капсули * 60

Специално формулиран за мъже, за поддържането на здрава простата:

Ограничава нарастването на простатата;
Помага за облекчаване на уринарни проблеми.
Какво е PROSTATE HEALTH?
Поддържа здрава простатата и подпомага облекчаването на уринарни проблеми. С напредване на възрастта мъжете трябва да приемат повече хранителни вещества, необходими за поддържане на здрава простата. Prostate Health представлява комбинация от билкови активни съставки с най-високо качество.

Защо да приемате Biovea Prostate Healt?
Простатата е един от органите на мъжката пикочно-половата система, който страда най-често от нарушения. Има три условия, които могат да доведат до проблеми с простатата:

Рак на простата: Втората водеща причина за смърт сред силния пол. Мъжете над 50 години обикновено са предразположени към проблеми с простата - до 80% от тях имат някакъв проблем с простата.

Простатит: Често срещан при мъжете от всички възрасти. Представлява възпаление на простатната жлеза. Това обикновено се причинява от бактерия, която заразява простатата от друга част на тялото. Хормоналните промени в организма също могат да бъдат причина за възникване на заболяването.

Доброкачествена хипертрофия на простатата: Представлява постепенно разширяване на простатата. Смята се, че е в резултат на хормонални промени, свързани с остаряването. Дори и да не е раково заболяване, това разширение на простатата може да причини проблеми, като запушване канала на уретрата. Тогава уринирането се затруднява и способността за изпразване на пикочния мехур се нарушава. Това може да окаже натиск върху бъбреците и пикочния мехур.За информация и поръчки: