+359 878 292 513

Биовеа витамин А 10000IU Х 100 капсули

Биовеа витамин А 10000IU Х 100 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Biovea VITAMIN A & D 100 Softgels - цена 30.50 лв. Хранителна добавка за здрави кости, коса, зъби,  добро зрение.

Поддържа здрави кости, зъби, коса, меки тъкани и зрение. Може да намали риска от определени видове онкологични състояния. Подсилва имунната система и контролира нивата на кръвна захар. Ускорява оздравителните процеси и възстановяването на тъканите. Важен за усвояването на калций и репродуктивната функция.

Състав: Vitamin A (от масло от треска) 10000 IU; Vitamin D (от масло от треска) 400 IU.

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 софтгел капсули в контейнер

Как действа витамин А?

Витамин А Biovea помага за формирането и поддържането здравината на зъбите, скелетните и меките тъкани, лигавицата, баланса на кръвната захар и кожата. Той е известен още като ретинол, тъй като произвежда пигмента в ретината на окото. Витамин А Biovea подпомага доброто зрение, особено при слаба светлина. Той е необходим още за репродукцията и кърменето, участва в образуването и на полови хормони. Подпомага възстановяването на тъканите и е изключително важен за спортуващите хора. Подобрява имунната система като подпомага действието на лимфоцитите.

Как действа витамин D?

Витамин D се получава главно чрез слънчевите лъчи. Основната биологична функция на витамин D Biovea е да поддържа нормални нивата на калций и фосфор в кръвта. Витамин D Biovea помага за усвояването на калция и така участва в изграждането и поддържането на здрави кости. Той допринася за минерализацията на костите заедно с редица други витамини, минерали и хормони. Без витамин D костите стават тънки, чупливи, меки или се деформират. Витамин D предпазва децата от костни деформации, а възрастните от състояния на костната система, които водят до дефекти и отслабване на костите.

За информация и поръчки: