+359 878 292 513

Биовеа витамин Е 400 iu х 240 капсули

Биовеа витамин Е 400 iu х 240 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Мощен антиоксидант;
Съдейства за образуването на червените кръвни клетки;
Поддържа здрава функцията на имунната система;
Подпомага заздравяването на изгаряния, екземи и други кожни проблеми;
Поддържа здрава кожата и подпомага растежа на косата;
Подобрява здравето на очите;
Важен хранителен елемент за гарантиране на нормална сърдечна функция;
Помага на организма да използва оптимално витамин А и желязото;
Подпомага хормоните, необходими за нормален цикъл при жените;
Предотвратява окисляването на LDL холестерола.
Какво е Витамин E?
Витамин Е е открит преди около 80 години, но в последните двадесет години е установено, че е мощен антиоксидант. Той е мастно разтворим и лошо се абсорбира. Съхранява се в мастната тъкан и черния дроб. Витамин E има многобройни ползи за здравето. Особено важен е за превенция на заболявания, благодарение на своите мощни антиоксидантни свойства.

Витамин Е е термин, обединяващ група от свързани съединения, наречени "токофероли" и "токотриеноли", които се срещат в четири основни форми: алфа, бета, делта и гама. Алфа токоферол е най-често срещаната и най-биологично активната форма на витамин Е. Въпреки това, изследванията сочат, че различните компоненти на витамин Е могат да бъдат отговорни за различни процеси в организма. Например, учените смятат, че алфа токоферолът потиска образуването на свободни радикали, а гама-токоферолът неутрализира съществуващите свободни радикали. Тъй като Витамин E е семейство от хранителни вещества, той трябва да се приема във форма, която включва всички членове на групата на токоферола, които допълнително биха подобрили здравето на организма. Витамин E на BIOVEA е 100% натурален и съдържа всички четири членове на семейството токоферол, което го прави по-пълноценен.
A естествената форма на витамин Е е най-мощният и ефективен антиоксидант, защото е най-лесна за абсорбиране от нашия организъм. Витамин Е на BIOVEA е получен от соево масло и е значително по-силен от синтетичния витамин Е.

 

За информация и поръчки: