+359 878 292 513

Биовеа витамин Е 400 iu х 60 капсули

Биовеа витамин Е 400 iu х 60 капсули

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Витамини Biovea VITAMIN E 400 IU 60 Softgels - цена 29.50лв. Хранителна добавка, която е мощен антиоскидант, за здрава коса, очи, кожа.

Мощен антиоксидант и имуностимулатор. Съдейства за образуването на червените кръвни телца. Подобрява снабдяването с кислород на тъканите. Спомага при възстановяване от изгаряния, и кожни проблеми. Подпомага сърдечната функция и здравето на косата и очите. Защитава мастните киселини в организма. Допринася за оптималното усвояване на витамин А и желязо. Предпазва клетъчните мембрани от увреждане и оксидиране. Подпомага хормоните, необходими за нормален цикъл при жените.

Съставки: Vitamin E 400 IU (natural d-alpha tocopherol, with d-beta, d-gamma d-delta, tocopherols)

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 софтгел капсули в контейнер

Витамин Е е незаменим витамин, което означава, че тялото не може да го произвежда и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или добавки. Витамин Е е термин за група свързани помежду си съединения, наречени токофероли и токотриеноли, които се срещат в четири основни форми: алфа, бета, делта и гама. Алфа-токоферолите са най-разпространената и най-биологично активната форма на витамин Е. Съвременни изследвания разкриват, че различните компоненти на витамин Е имат различни действия. Например, учените смятат, че алфа-токоферолите спират образуването на свободните радикали, а гама-токоферолите неутрализират съществуващите свободни радикали. Тъй като витамин Е представлява семейство от хранителни вещества, има смисъл да се приема във форма, която включва всички членове на това семейството на токоферолите.

Витамин Е на BIOVEA представлява микс от токофероли, 100% естествен е и съдържа всичките четири члена на семейството на токоферолите, което го прави по-пълноценен. Естествената форма на витамин Е Biovea е най-мощният и ефективен антиоксидант, тъй като е най-лесната форма за усвояване от вашия организъм. Витамин Е на BIOVEA е извлечен от соево масло и е значително по-силен от синтетичния витамин Е.

Всеки, който иска да подсили имунитета си и да се предпази от свободните радикали, трябва да приема хранителни добавки с витамин Е Biovea . Допълнителният прием на витамин Е Biovea може да увеличи силата на вашата имунна система и да подобри цялостното ви здравословно състояние. Витамин Е Biovea може също да облекчи болката и възпалението в мускулите. Витамин Е Biovea е есенциално хранително вещество. Липсата му води до скъсен живот на червени кръвни клетки, невромускулни увреждания, проблеми с репродуктивната система и др.

За информация и поръчки: