+359 878 292 513

Босвелия 250 мг. х 100 капсули

Босвелия 250 мг. х 100 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Противовъзпалител Biovea BOSWELLIA - 250mg цена 25.50 лв. Хранителна добавка силен противовъзпалител, която укрепва ставите и хрущяла.

Мощен естествен противовъзпалител. Подпомага механичните свойства и издръжливостта на ставите, спомага за предпазване на хрущяла и съединителната тъкан. Облекчава симптомите при артритни състояния.

Състав: Босвелия 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула три до пет пъти на ден или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Босвелия е мощен и естествен противовъзпалител без никакви негативни странични ефекти. Екстрактът от кората на индийското дърво Boswellia serrata съдейства и за предпазване на хрущяла от разрушаване.

Boswellia serrata е била използвана от хиляди години от индийците от болки в ставите до стомашно разстройство. Съществуват научни изследвания които показват, че екстрактът от босвелия има множество положителни ефекти върху организма.

Проучванията показват, че босвеличната киселина има противовъзпалително действие - много прилича на конвенционалните нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), използвани при възпалителни процеси. Босвелия потиска определени хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителните процеси. Като противовес на нестероидни противовъзпалителни средства, дългосрочната употреба на боселия не изглежда да предизвика дразнене или язви на стомаха.

Босвеличната киселина се смята, че оказва противовъзпалителен ефект чрез предотвратяване на разпределението на съединителната тъкан, както и чрез увеличаване на кръв към съединителните тъкани. Босвелиевите киселини възпрепятстват проникването на левкоцити в ставната течност и намаляват степента на увреждане на ставния хрущял. При едно проучване босвелия дава по-добри резултати, в сравнение с противовъзпалителните лекарства, изписвани за остео и ревматоидно артритни болки. Като цяло действа за намаляване на болката.

За информация и поръчки: