+359 878 292 513

КАРБО БЛОК 66 ТАБЛ. Х 45

Карбо блок 66 Х 45

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

КАРБОБЛОК -66 
Медицински продукт за лечение на наднормено тегло и затлъстяване.

Съвет за правилна диета
Нито забравяйте, нито подценявайте водата през деня, особено ако тренирате. Съобразявайте се с жаждата си, без да се налага да се насилвате да пиете повече вода. И не забравяйте - утолете жаждата с вода, не с изкуствено подсладени и нездравословни напитки. Може да си позволите сода без изкуствени подсладители също. Основното правило е да не пиете калории, защото така ги приемате, без да се усетите и най-важното – без да им се насладите.
 

Показания:

  • КарбоБлок-66 е натурален медицински продукт за ефективно и трайно отслабване.
  • КарбоБлок-66 намалява количеството на усвоените въглехидрати (полизахариди) до 66%.
  • КарбоБлок-66 спомага за подтискане на чувството на глад.
  • С КарбоБлок-66 премахвате дискомфорта по време на диети.
  • КарбоБлок-66 е подходящ за употреба  от лица, страдащи от затлъстяване и наднормено тегло.
  • КарбоБлок-66 помага за дълготрайно поддържане на желаните килограми и красива фигура.
  • КарбоБлок-66 оказва своето въздействие върху организма по напълно натурален начин без да променя неговите основни физиологични параметри.

Излишното количество въглехидрати, които организмът не може да преработи се натрупват предимно в областта на талията и ханша. Клинични проучвания показват, че намаляването на приема на въглехидрати с до 2/3 (66%) намалява обема на талията с до 8 см. в рамките на 1 месец, за постигане на желаното стегнато и оформено тяло.

С помощта на КарбоБлок-66 усвоявате по-малко калории при всяко хранене.
Красивата фигура за много от нас е свързана с постоянни диети и ограничаване на храните, които обичаме. Въглехидратите често са набеждавани за основен фактор, допринасящ за напълняването. Затова при повечето хранителни режими приемът на въглехидрати е силно ограничен или напълно премахнат. Това се отразява неблагоприятно както върху здравословното състояние, така и върху жизнения тонус на организма.
КарбоБлок-66 е клинично тестван безвреден медицински продукт на натурална основа, с чийто прием пълното елиминиране или значителното ограничаване на въглехидратите (полизахаридите) от дневния хранителен режим, не са необходими.

Как действа КарбоБлок-66?
КарбоБлок-66 съдържа специално разработен, клинично тестван натурален гликопротеинов комплекс, който притежава максимална ефективност в инхибирането на ензима алфа амилаза. Ензим, който играе основна роля в абсорбцията на въглехидратите (полизахаридите). Като краен резултат до 66% от приетите въглехидрати (полизахариди) се отделят от организма неусвоени.

Как КарбоБлок-66 спомага за подтискане на чувството на глад?
Повишаването на нивата на кръвната захар, след консумацията на храна, водят до повишено отделяне на инсулин. Употребата на КарбоБлок-66 намалява повишаването на кръвната захар след хранене в резултат на което се намалява и количеството на отделения инсулин. По-високите стойности на инсулин водят до засилване чувството на глад и бързо повторно огладняване.
При лица с нарушен глюкозен толеранс или диагностициран диабет е необходимо проследяване и контрол на нивата на кръвната захар след започване на прием на КарбоБлок-66.

Състав: Гликопротеинов комплекс и растителни полизахариди. Калциев фосфат, растителен магнезиев стеарат, натриева карбоксиметилцелулоза, микрокристална целулоза, кросповидон, силициев диоксид.
Не съдържа глутен.

Дозировка и указания за употреба:

За редуциране на телесното тегло - Приемайте 2-3 капсули (при прием на храна, богата на въглехидрати) с голяма чаша вода, преди основните хранения. Приемайте капсулите една по една.

За поддържане на телесното тегло - Приемайте 1-2 капсули с чаша вода, преди основните хранения. Приемайте капсулите една по една.

Продължителност на лечението: Приемайте капсулите за период от най-малко 2 месеца, като правите пауза от 3-5 дни след всеки месец лечение.

Предупреждения: Продуктът контролира гликемичните пикове, затова при употреба от лица, страдащи от диабет, които са на фармакологично лечение, се препоръчва консултация с лекар, за да се прецени необходимостта от евентуална промяна на дозите на лекарствата! Преди да използвате продукта в комбинация с медикаменти с хипогликемичен ефект, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт! Да не се приема от лица с тегло под нормата! Не се препоръчва за деца под 12 години! Не приемайте по време на бременност или кърмене! Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките! Не приемайте, ако сте свръхчувствителни към фасул или неговите производни! Не използвайте продукта след срока на годност, отбелязан върху опаковката! Да се пази от деца! Съхранявайте в оригиналната опаковка при стайна температура на сухо и защитено от светлина място! Не използвайте, в случай, че опаковката е нарушена!

Опаковка: 45 капсули

Производител: Италия


 

За информация и поръчки: