+359 878 292 513

СЛИМ ПАМ К-КТ ЖЕНИ /КАПС.+ ЧАЙ/ Х 30

СЛИМ ПАМ К-КТ ЖЕНИ /КАПС.+ ЧАЙ/ Х 30 Слим Пам комплект капсули и чай х 30 пакетчета Слим Пам комплект капсули и чай х 30 пакетчета СЛИМ ПАМ КОМПЛЕКТ  КАПС   ЧАЙ    30  ЗА ЖЕНИ

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: Проф. д-р Памуков

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Slim Pam / Слим Пам е хранителна добавка за отслабване за жени от Доктор Памуков под формата на капсули и чай, съдържаща мощен комплекс от билки, цветове от маслодайни рози, ленено масло, които подобряват метаболизма и храносмилането и допринасят за здравословна редукция на теглото.

Слим Пам е познат още като "Артистичен чай за отслабване" - при употреба не се изисква спазването на екстремни диети. СлимПам намалява апетита, стимулира обмяната на веществата. СлимПам съдържа билки, богати на антиоксиданти, както и витамини А, Е, С и др. за поддръжка на кожата, в допълнение на растенията за редукция на теглото. Комбинацията съдържа цветове от ценни маслодайни рози, идващи от Розовата долина. Глухарчето и други билки, използвани в комбинацията съдържат натурално витамините A, E, C, B1, B6 и B12.Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и фито-естрогени.

Опаковката съдържа СлимПам 30 филтърни сашета билков чай и флакон СлимПам 30 билкови капсули хранителна добавка.

Слим Пам филтърни пакетчета чай - съдържат билки, които трябва да киснат в гореща вода, за да се извлекат активните им елементи във формата на пресен екстракт. Ползата от пресните билкови ектракти е, че не съдържат консерванти и че имат бързо и ефективно действие в храносмилателната Ви система.

Слим Пам капсули - съдържат билките, богати на антиоксиданти, витамин С и други елементи, които се разпадат при горещи температури са в капсулите, за да се запази ефективността им.

Начин на употреба:

Дневна доза за възрастни: 2-3 филтърни пакетчета чай и 1-3 капсули Слим Пам.

Препоръчва се Слим Пам да се приема поне един месец за постигането на ефект.

Слим Пам е билков продукт, не съдържа кофеин.

За информация и поръчки: