+359 878 292 513

СТЕВИЯ СУИТЛИ ТАБЛ.Х 500

СТЕВИЯ СУИТЛИ ТАБЛЕТКИ Х 500

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 "Суитли Стевия" – 500 таблетки

Обогатена с инулин – пребитични фибри от цикория- „СУИТЛИ СТЕВИЯ” е подходяща за диабетици и хора на диета, има подслаждащ ефект и пребиотично действие. В състава на „СУИТЛИ СТЕВИЯ” не са използвани изкуствени подсладители, тя притежава харктерния вкус на растението стевия и е само с 0,11 kcal за една таблетка.


Подслаждащ ефект:
Две таблетки са равни на една чаена лъжичка захар.

Основните съставки на „СУИТЛИ СТЕВИЯ” са Стевия Ребаудиана и Инулин.


Стевия или тъй наречената медена билка, се използва от над 1 500 години. Открита е от индианците от племето гуарани, които са я използвали като подсладител. Стевия е изключително богата на полезни вещества за човешкия организъм. Тя съдържа пектини, витамини А, C, B, B2, микроелементи – калий, магнезий, цинк желязо, калций, антиоксиданти и над 17 вида аминокиселини. Създава приятно усещане за сладост, което подпомага  обменните процеси в организма. Стевия е доказано безвредна билка и намира все по-голямо приложение в световен мащаб.
ИНУЛИНЪТ  е напълно естествен продукт   от разтворими растителни фибри, добити от  цикория. Той e пребиотик –  храна за добрите бактерии в човешкия организъм, като бифидобактериите,  лактобацилите и др.

Има благотворно действие върху храносмилателния тракт, повишава имунитета, подпомага организма в борбата срещу вирусни инфекции и е основен елемент на здравословното хранене.

Опаковка от 500 таблетки с дозатор. Продава се в луксозна картонена кутия. Практична опаковка на  добра цена!

 

За информация и поръчки: