+359 878 292 513

ЗАХИР КАПС.Х 100 ДЕН И НОЩ /ЗА ОТСЛАБВАН

Захир капсули х 100 ден и нощ за отслабване

Тегло: 50.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЗАХИР ДЕН И НОЩ  100 бр. капсули

Състав:
ДНЕВЕН КОМЛЕКС - една доза (2 капсули):

    L-Carnitine - 0.200/0.400 g;
    Extr. Folia Betulae (екстракт от листа на бреза) - 0,300/0.600 g;
    Extr. Camellia sinesis (екстракт от Зелен чай съдържание на полифеноли 90%) - 0,100/0.200 g;
    Opuntia Ficus-Indica (Индийски кактус) - 0,300/0,600 g;
    Chromium Picolinate - 100 mcg/200 mcg.

Свойства:
L-carnitine има биохимична структура, близка до тази на аминокиселините и затова се разглежда заедно с тях. Неговата основна функция е да подпомага транспорта и изгарянето на мазнините вътре в клетката, и адекватно да ги оползотворява като мощен енергиен източник. По този начин той драстично повишава метаболизма и насърчава здравословното редуциране на теглото като цяло. L-carnitine е лидерът в лечението на "хронична умора" и показателно асистира енерго продукцията. Страдащите от този синдром имат значително понижени нива на L-carnitine в организма. Той не само не позволява отлагането на мазнини в подкожната тъкан, но и предотвратява тяхното натрупване и агрегиране в сърцето, черния дроб и скелетните мускули. Прецизно повишава ефикасността на антиоксидантните витамини С и Е, забавя процеса на стареене. Драматично съдейства за производството на клетъчна енергия, която е подкрепена от наличието на един ензим в митохондриите на мозъчните клетки, наречен - ацетил-трансфераза. L-carnitine укрепва имунната система, предпазва от окислителен стрес, предотвратява нервните заболявания, премахва депресията, увеличава физическата работоспособност и използването на аминокиселините с разклонена верига от всеки, по специфично метаболитно селектиран начин.

Extract – foliaBetulae (листа от бреза) – екстрактът е един от най-полезните и естествени диуретици, чийто действие се дължи на съдържащия се в него флавоноид, наречен хиперозид. Мекият му диуретичен ефект предотвратява неприятното задържане на вода под кожата, което е и основната причина за образуването и развитието на целулит. Екстрактът от бреза стимулира кръвообращението, повишава пропускливостта на капилярите и подпомага елиминирането на отпадните метаболити. По този начин в подкожната мастна тъкан, се създават условия за екстремно разграждане и евакуиране на мастните депа. Разнообразието от фитохимикали характеризира, не само неговото диуретично действие, но и възможностите му да облекчава болката, да предпазва организма от различни видове възпаления, инфекции и интоксикации.

Extract – Camelia Sinensis (Зелен чай) – полезното му действие и неговите изключително незаменими свойства са познати още от древността, а палитрата от съдържащите се в него вещества, показват разнообразието от качества и истинската му здравословна формула. Революционно стандартизираните му екстракти (полифеноли) стимулират производството на хормона норадреналин, който изостря метаболизма и способства за изгарянето на излишните мазнини. Антиоксидантните му действия са свързани с понижаване нивата на холестерол, кръвосъсирването, стимулирането на имунната система, предпазването на зъбите от разваляне, регулирането на кръвната захар и инсулиновото ниво, премахването на умствената умора, забавянето процеса на стареене на клетките и повишаването на имунния отговор.

Opuntia Ficus-Indica (Индийски кактус) – Индийският кактус, както е известен с името си бодлива круша, съдържа в себе си уникални фибри, наречени листни влакнини, които имат способността да абсорбират голяма част от мазнините, като по този начин не позволяват на тънките черва да ги усвояват. Този процес на свързване създава неразтворим гел в стомаха, който по естествен начин преминава през стомашно-чревния тракт и по естествен физиологичен път се елиминира от организма.

Chromium Picolinate, наричан още глюкозо-толерантен фактор, е генералният минерал, необходим за енергията в организма. Chromium Picolinate бързо дифундира през клетъчната мембрана и мигновено достига биоактивните си нива, като успешно промотира действието на инсулина. Той отлично контролира нивата на кръвния холестерол и кръвната глюкоза като адекватно съдейства за регулиране на апетита и желанието за прости захари; ускорява загубата на мазнини и предпазва от загуба на мускулна маса, което е основният фактор насърчаващ дълголетието и съдействащ за борбата с остеопорозата. Недостигът на Chromium Picolinate води до тревожност, уморяемост, некачествен метаболизъм на аминокиселините и непоносимост към глюкозата (в частност и при хора с диабет).

Състав:
НОЩЕН КОМПЛЕКС - една доза (2 капсули):

    L-Arginine - 0.200 g;
    L-Ornithine - 0.100 g;
    Chromium Picolinate - 50 mcg.

L-Arginine и L-Ornithine са две уникални аминокиселини, които способстват за по-голямото отделяне на растежния хормон по време на сън. Те подпомагат метаболизма на излишните мазнини в организма, като този ефект силно се активира през първата фаза на съня. По-високото отделено количество на растежния хормон по време на сън гарантира много по-малко мазнини за сметка на стегната и добре оформена мускулатура в тялото. Ето защо великото действие на този аминодует е толкова важен и значим за перфектната визия. От своя стана L-Ornithine подпомага за нормалното функциониране на имунната система и черният дроб. Тази аминокиселина допълнително неутрализира амоняка и подпомага регенерацията на черния дроб. L-Arginine е изключително важен за метаболизма на мускулите, което гарантира много по-ниска концентрация на мазнина в тялото като цяло.

Показания:

    Разгражда мазнините и елиминира лошия LDL холестерол;
    Ускорява метаболизма (обмяната на веществата);
    Изгаря приетите калории и ги трансформира в енергия;
    Подпомага (промотира) здравословното отслабване;
    Елиминира задържането на вода под кожата;
    Предотвратява и премахва образуването на целулит;
    Насърчава нисковъглехидратния начин на живот чрез неутрализиране на приетите захари;
    Контролира апетита и премахва желанието за "сладко";
    Има мощно антиоксидантно действие;
    Повишава сексуална активност;
    Превантивно насърчава работоспособността;
    Управлява всекидневния стрес;
    Подпомага умствения (менталния) комфорт.

Дозировка
ДНЕВЕН КОМПЛЕКС - 2 пъти по 2 капсули (сутрин и следобед), приети с достатъчно количество вода 30 минути преди хранене!
НОЩЕН КОМПЛЕКС - 1 капсула (вечер преди лягане)

Опаковка: 100 капсули опаковани в 10 блистера по 10 броя, поставени в картонена кутия с листовка.

Предупреждения:
Преди употреба прочетете листовката.
Да не се използва от бременни и деца.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Препаратът е хранителна добавка и не е заместител на храненето.

Съхранение
На сухо и защитено от светлина място при стайна температура под 25 С. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Производител: Golash Pharma, България за Prevent Pharma Ltd., България.

 

За информация и поръчки: