+359 878 292 513

ДИСКОПАТИН КАПС. Х 30

ДИСКОПАТИН КАПС. Х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Магналабс ЕООД, България

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Хранителната добавка влияе отлично при:

    дегенеративни ставни заболявания;
    различни видове дископатии;
    болки в гърба и кръста;
    възпалителни патологични състояния като артрити, радикулити и плексити;
    травми, особено при професионални спортисти;
    остеопороза;
    за запазване красотата на кожата, косата и ноктите.

Продуктът е разработен на базата на стандартизирани екстракти от утвърдени лечебни компоненти:

    Cissus quadrangularis (цисус)

Лечебното растение подпомага оздравителния процес при болезнени травми на сухожилията, хрущялите и ставните връзки. Осезаемо повишава степента на издръжливост на тежки натоварвания. Увеличава усвояването на калция. Съществуват доказателства, че всекидневният прием на Cissus quadrangularis може да редуцира риска от напукване на костите с до 40 процента. В Древността лечебното растение се е ползвало при фрактури на костите и увреждания на ставните връзки и сухожилията. Билката съдържа голямо количество витамин С, който допринася за намаляване на възпалението и облекчаване на болката и подуването. Лечебното растение е с леко седативно действие. Демонстрира висока степен на ефективност при намаляване на болката и стопиране на възпалителните процеси.

    Boswellia serrata (босвелия, индийски тамян)

Екстрактът от смолата на лечебното растение намалява болката и подуването. Облекчава двигателните затруднения при лица, страдащи от артрит и други възпалителни състояния, засягащи ставите. С напредването на годините, нивата на ензим, наречен 5-липоскигеназа (5-LOX) (отговорен за появата на дегенеративни промени) постепенно се повишават. Смолата от босвелия изпълнява ролята на натурален инхибитор на този ензим. Нещо повече, той влияе отлично при възпалителни и дегенеративни процеси, протичащи в костите, ставите, мускулите и сухожилията. Отразява се отлично на хора, страдащи от остеопороза, болки в коленете, затруднения при движение и скованост на ставите.

    Колаген 2 тип

Веществото е натурален компонент с благоприятно влияние върху целия опорно двигателен апарат. Подхранва ефективно хрущяла. Сред важните градивни елементи е, поддържащи здравината и силата на ставите.

    Hyaluronic acid (хиалуронова киселина)

Органичното вещество има мукополизахаридна природа. Присъства в естествено състояние във всички клетки на нашето тяло, но най-висока е концентрацията му в синовиалната течност и съединителната тъкан. Голямо количество от него се среща в костите и хрущялите, предпазвайки ги от поражения. Поддържа еластичността на тъканите и ускорява възстановяването на ставите, засегнати от артроза.

    Glucosamin sulfate (глюкозамин сулфат)

Съдържа простия въглехидрат глюкоза и аминокиселината глутамин. Присъства във висока концентрация в ставите. Намалява болката и подобрява подвижността при остеоартрит. Системният му прием забавя загубата на покривния хрущял, постилащ ставните повърхности. Повлиява не само на симптомите, но и на самите причини за появата на артроза, благодарение на способността си да изгражда хрущялите. Намалява износването на ставите. Редуцира нуждата от прием на (дразнещите стомаха) нестероидни противовъзпалителни средства.

    Chondroitin (хондроитин)

Основен елемент, присъстващ в ставния хрущял. Съдържа въглехидрати, наречени мукополизахариди. Един от ключовите елементи на съединителната тъкан. Подхранва и смазва ставните повърхности. Подпомага и ускорява възстановяването при редица дегенеративни проблеми. Когато се приема в комбинация с глюкозамин, ефектът е значително по-голям.

    МSM (метил-сулфонил-метан)

Органично сяросъдържащо съединение (метаболит на диметил сулфоксида). Сярата е ключов елемент за аминокиселините. Участва в синтеза на протеини и при формирането на отделните видове съединителна тъкан – кости, стави и сухожилия. МSM участва в образуването на кератин, колаген и еластин, които отговарят за гъвкавостта, тонуса и силата на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани, кожата, косата и ноктите.

Състав:

Хранителна стойност
    

за 1 капсула:

Стандартизиран екстракт от цисус (Cissus quadrangularis)
    

250 mg

Стандартизиран екстракт от босвелия / индийски тамян (Boswellia serrata)
    

41 mg

Колаген тип 2
    

20 mg

Хиалуронова киселина
    

10 mg

Глюкозамин сулфат
    

50 mg

Хондроитин
    

50 mg

Метил-сулфонил-метан (МSM)
    

50 mg

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден.

Внимание: Не надвишавайте дневната препоръчителна доза. Ако приемате лекарства от групата на антидепресантите или сте бременна, следва да се консултирате с медик, преди да започнете употреба на продукта. Той е хранителна добавка и не може да замести правилното и рационално хранене.

Начин на съхранение: На сухо място, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 30 капсули.

Произведено за: "Магналабс" ЕООД, България.

За информация и поръчки: