+359 878 292 513

ДЖЕЙМИСЪН ВИТА-ВИМ МУЛТИВИТ.ТАБЛ.Х 60

Джеймисън вита вим мултивитамини таблетки Х 60

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Jamieson

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Витамините за жени Vita-Vim™ са със специална формула, разработена според необходимостта на женското тяло от витамини и минерали. Тя подпомага превенцията на редица болести, подсилва имунната система и осигурява здравословна функция на всички системи в организма на жените, като подсигурява необходимите хранителни нутриенти, които не мога да бъдат набавени само от храненето.

Витамин К
е от по-малко известните мастноразтворими витамини, но сред специалистите е добре познат за ролята си в коагулацията на кръвта. При жените още по-важната негова спомагаща роля в регулацията на калция. Наличието му в достатъчно количества би могло да спомогне за намаляване на загубата на костна плътност с напредването на възрастта при дамите.
 
Червената боровинка
е култура добре позната и консумирана от местното индианско население на Северна Америка още преди заселването и от европейците. Ползите от пиенето на сок от червена боровинка са добре изследвани и е доказано, че може да спомогне за предотвратяването на инфекции на уринарния тракт. Вложения в комплексите Vita-Vim™ за жени екстракт от червена боровинка дава всички предимства на сока от червена боровинка без негативите от допълнителните му калории. Приемането му спомага за производството от женския организъм на вещество наречено хипурова киселина, което повишава киселинността на урината и спомага за избягването на развитието на инфекции породени бактерията ешерихия коли (E.coli).
 
D-манозата
е естествено срещан монозахарид, със структура подобна на глюкозата. В тялото може да се произведе само малка част от нея. Изследвания показват, че тя спомага за справяне с инфекции на уринарния тракт породени от E.coli.
 
Естествен витамин D3
(холикалциферол), формата на витамин D, която се произвежда в човешкото тяло също е част от комплексите Vita-Vim™ за жени. Този мастноразтворим витамин, чиито последни проучвания сочат, че наличието му в достатъчни дози може да спомогне за предпазване от различни форми на рак с до 60%. Тези изследвания допълват добре известните функции свързани с усвояването на важните за женския организъм минерали калций и фосфор от организма. Състава на комплексите Vita-Vim™ за жени подобрява метаболизма, подсигурява натуралната антиоксидантна защита, влияе добре на костите, гърдите и уринарния тракт.
Състав
1 капсула съдържа:
 
Витамини: 
Витамин A 300 mcg RAE/1 000 IU; Бета каротен 900 mcg/450 mcg RAE; Витамин В1 (тиамин мононитрат) 1 mg; Витамин В2 (рибофлавин) 1.5 mg; Витамин B6 1.5 mg; Витамин В12 5 mcg; Витамин С 30 mg; Витамин D3 5 mcg; Витамин Е 6.7 mg AT; Витамин К1 40 mcg; Биотин 20 mcg; Фолиева киселина 200 mcg
 
Минерали
Калций 165 mg; Магнезий 62.5 mg; Желязо 2 mg; Фосфор 125 mg
 
Съдържа още: екстракт от броколи 50 mg; екстракт от червена боровинка 5 mg; Калциев D-глюкарат 5 mg; D-маноза 5 mg, целулоза, растителен магнезиев стеарат, силиций, калциев силикат, титаниев диоксид, натурален кармин.
 

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Доза
Една опаковка съдържа 60 капсули.
 
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно по време на хранене.

За информация и поръчки: