+359 878 292 513

ДЖОЙНТЕС КОЛАГЕН ТАБЛ.Х 30

Джойнтес колаген таблетки Х 30

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: VITABIOTICS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Jointace® Колаген с Глюкозамин и Хондроитин*30 таблетки
За поддържане здравето на хрущяла и ставите

Jointace® Колаген е е уникална комбинация от 12 съставки, създадена специално за хората, които се грижат за здравето на ставите с основен фокус- хрущяла, чрез прибавянето на колаген.
С високо качествен колаген тип II, за да спомогне за поддържането на структурната подкрепа и свързаност между клетките.

  • Колагенът е ключов структурен протеин в свързващата тъкан на тялото, включваща хрущял, кости, сухожилия, кожа и ставни връзки.

Колаген тип II произвежда до 90% от първичния колаген, открит в хрущяла. Той се отличава от другите типове колаген с това, че има най- високи нива на хидроксилизин. Способността да се произвежда този тип колаген зависи основно от това дали са налице правилните амино киселини в хранителния режим, за да се изгради самата протеинова верига. Висококачественият колаген тип II, използван в Joinace, е създаден специално да подобри абсорбцията.

Комбинацията наистина е насочена да подкрепи ставите на човешкия организъм и дава непобедима сила в тази насока, предоставяйки нещо повече от обикновения глюкозамин сулфат.

  • Глюкозамин сулфатът   е   важна съставка за здравето на ставите, особено след като способността на тялото да го произвежда по естествен път намалява с напредването на възрастта. 

Комбинацията от Колаген, Глюкозамин и Хондроитин е създадена да подпомогне хрущяла и поддържане  здравето на ставите.

  • Хондроитинът е също включен във формулата, тъй като работи синергийно с глюкозамина за подпомагане на обновяването и подновяването на хрущяла и подкрепя смазващите свойства на течностите около ставите. Джойнтейс съдържа   висококачествен хондроитин с ниско молекулно тегло.

 

Начин на употреба
Две таблети дневно със или веднага след основното хранене. Приемете с пълна чаша вода или друга напитка. Jointace® трябва да се приема само на пълен стомах.

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза.



 

За информация и поръчки: