+359 878 292 513

ЕКСТРАКТ ОТ КАСИС ПЛЮС+ Х 60

ЕКСТРАКТ ОТ КАСИС ПЛЮС+ Х 60

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕКСТРАКТ ОТ КАСИС ПЛЮС+

Интересни факти за витамините
Витамин С е незаменим помощник при грип и простудни заболявания. Когато вирусите попаднат в организма, настъпава оксидативен стрес, който се характеризира с втрисане и температура и тук се намесва витамин С със своите антиоксидантни свойства. Лекарите съветват да не се спазва широко разпространената практика да се слага витамин С в носа на децата при симптоми на хрема. Все пак аскорбиновата киселина спада към група на киселините и като всяка киселина може да увреди нежната лигавица на носа.
 

Екстрактът от касис помага за нормализирането на зрението. Екдстрактът от касис е полезен при глаукома. Екстрактът от касис ефектовен при лекуването на намаленото зрение.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА BLACK CURRANT EXTRACT PLUS+:
  Касис е по-тъмно лилаво до черно зърно със сладко остър вкус. 
При проучвания проведени с хора употребявали касис екстракт, същият показа доза-зависим ефект върху понижаване на прага на адаптация на тъмно. 
Касис антоцианините ускоряват възстановяването на родопсина. Родпсинът, е известен също като визуално лилаво, и е пигмент на ретината, който е отговорен както за образуването на фоторецепторните клетки така и за първите събития при възприятието на светлината. Родпсинът е изключително чувствителен към светлината, което позволява видимост в условия на слаба светлина. Изложен на светлина, пигментът незабавно се фотообезцветява, и, без външна помощ,за около 30 минути регенерира напълно в човека. 
От проведените изследвания върху хора се  предполага, че развитието на късогледство може евентуално да се предотвратени чрез осигуряване на почивка на вътреочния цилиарен мускул. Касис антоцианите осигуряват устойчива и прогресивна релаксация на мудния миопитичен  цилиарен мускул. Касис хранителните добавки може да се използват за профилактика на късогледство чрез релаксация на цилиарния мускул по естествен начин  и без странични ефекти. Сравнения при изследвания върху хора за  приемането и отделянето на касис антоцианини показват само по-малко от 1% от приложената доза да екскретира в урината,  явяващя се пропорционална на погълнатата доза. 
Зеленият чай се прави от неферментирали листа които съдържат най-високата концентрация от мощни антиоксиданти, наречени полифеноли. Антиоксидантите са вещества, които отстраняват свободните радикали - вредни съединения в организма, които променят клетките, променят ДНК (генетичния материал), и водят до клетъчна смърт.                                                                                                                             
Антиоксидантите като например полифенолите в зеления чай  могат да неутрализират свободните радикали и могат да намалят или дори и да помогнат в превенцията на някои вреди, които те причиняват. Една чаша зелен чай  може да предостави същия потенциал за подобряване на антиоксидантния статус като от около 150 мг чист витамин С. Здравословните вещества открити в зеления чай проникват в тъканите на окото и повишават възможността,  зеления чай  да предпазва от глаукома и други общи очни заболявания, според нов доклад, публикуван в „Списание на Селското стопанство” и „Хранителна химия”. Докладът е първият, който документира как лещата, ретината и други тъкани на очите абсорбират тези вещества. 
Изследователите посочват катехините съдържащи се в  Зеления чай като вещества измежду  редица антиоксиданти способни да защитават окото. Тук се включват витамин С, витамин Е, лутеин и зеаксантин. Изследванията са  провеждани с експериментални лабораторни плъхове, които пиели зелен чай. Анализът на очните тъкани показа, че е отвъд съмнение, че очните структури абсорбират значителни количества от индивидуалните катехини. Ретината абсорбира най-високите нива на галокатехин, докато течната среда в организма абсорбира епигалокатехин. Ефектите на катехините в  зеления чай за намаляване на вредния оксидативен стрес в очите са се запазили в продължение до 20 часа. 
Други предимства
Няколко клинични проучвания, оценяват  различни ползи от френското грозде за здравето на човека. В подкрепа са и резултатите отбелязващи подобряване на зрителната острота, активизиране на кръвообращението, намаляване на мускулна скованост, защитен ефект върху зъбния емайл от газирани напитки и профилактика за определен вид на камъни в бъбреците, поради намаляване на киселинността в  урината. 
Изследванията са показали антиоксидантно действие на касис антоцианините за защита на кръвоносните съдове и  тромбоцитната функция. В едно проучване, лечението с касис на 2295 жени с венозна недостатъчност натрупало доказателства, че продължително лечение значително намалява признаците и симптомите на заболяването. След 24-седмично лечение, 89,1% от пациентите вече нямали болка или оток Ефектът от лечението продължава да се подобрява с времето, дори и с непостоянно дозиране.

BLACK CURRANT EXTRACT PLUS+ ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯTA:
-Късогледство;
-Глаукома;
-При въздействие на ултравиолетовата радиация предизвикваща оксидативен стрес;
- Трудна адаптация към тъмнината и по-добро зрение при слабо осветена среда.

 BLACK CURRANT EXTRACT PLUS+ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
- Рискови групи развиващи късогледство;
- Работещи с компютър (особено в банки, компании, фабрики, учебни заведения);
- Работници във фабрики( особено работещи с продукти които изискват внимание на зрението или работа с малки части);
-     Учащи се (в университети и колежи);
- Шофьори (особено работещи през ноща);
- Хора със симптоми на уморени очи;
- Възрастни хора;
- При здрави хора, превантивно срещу очни болести

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 3 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН, ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: