+359 878 292 513

Екстракт от зелено кафе 800мг. х 60 капсули

Екстракт от зелено кафе 800мг. х 60 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Подпомага изгарянето на излишните калории и мазнини, като предизвиква процес на термогенеза (повишаване на телесната температура);
Силен антиоксидант - ефективно неутрализира свободните радикали;
Подобрява общото състояние на организма;
Забавя процесите на стареене;
Подпомага здравето на храносмилателната и сърдечно-съдовата система;
Регулира нивата на глюкоза;
Поддържа нормално кръвно налягане.
Хранителната добавка на Биовеа съдържа 2 вида неизпечени сурови зелени зърна кафе, богати на хлорогенна киселина (45%), кафеена киселина, дикафеолхинови киселини, 3,4,5-кафеоилхинови киселини и др. изцяло натурални активни съединения. Продуктът клинично доказано подпомага поддържането на нормални нива на кръвно налягане и кръвна захар, като в същото време засилва изгарянето на мазнините. С ниско съдържание на кофеин и изключително богат на антиоксиданти и полифеноли, екстрактът от зелени зърна кафе със Светол контролира телесното тегло, подкрепя здравето на сърдечносъдовата система и се бори с признаците на стареене.
Според мащабно проучване, проведено от д-р Джо Винсън, екстрактът от зелени зърна кафе подпомага процеса на отслабване. Той съдържа специална съставка - хлорогенна киселина, която доказано засилва метаболизма и едновременно с това потиска освобождаването на глюкоза. Тя е силен антиоксидант, инхибира образуването на тумори в организма, предпазва от сърдечносъдови проблеми и не позволява покачване на кръвната захар. С нейна помощ човешкият организъм не усвоява мазнините, което го предпазва от наддаване на тегло.
Неизпечените зелени зърна кафе имат и други ползи. Те са богати на полифеноли с 2 пъти по-силни антиоксидантни свойства от екстракта от гроздови семки и зеления чай. Консумацията на хранителната добавка на Биовеа тонизира и ободрява организма, повишава физическите възможности, намалява умората, стимулира ума и подобрява концентрацията.За информация и поръчки: