Габа плюс х 100 капсули

Габа плюс х 100 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Eurovital GABA PLUS - цена 35.00лв. Хранителна добавка с антистресов ефект, подкрепя съня.

Основен компонент за метаболизма и функциите на мозъка. Успокоява нервната система и съня. Намалява ефекта и признаците на стареене. Антистресов ефект. Стимулира отделянето на растежен хормон, като спомага за топенето на мазнини и изграждането на мускули.

Съставки: Niacin (Vitamin B3) 400mg; Inositol (Vitamin B8) 1200mg; GABA 200mg (Gamma Amino Butyric Acid). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 до 5 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар. Може да се приема преди сън.

Опаковка: 100 капсули в контейнер.

Какво представлява GABA PLUS Eurovital ?

GABA PLUS е създадена по научен път синергична (взаймодопълваща се) комбинация с висока потенция, включваща аминокиселинния дериват GABA (гама-аминобутирова киселина), инозитол и ниацинамид. GABA е най-важният и изобилен невротрансмитер (предавател на нервни импулси) в мозъка и централната нервна система (всъщност тя е аминокиселина, класифицирана като невротрансмитер), като подобрява предаването на нервните импулсии и метаболизма на мозъка.

Как действа GABA PLUS Eurovital ?

Помага за отпускането на организма и настъпването на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресията, епилепсията, стареенето и болестта на Паркинсон. Съществуват много проучвания за ГАБА и нейната ефективност, които показват, че тя води до значително увеличение на нивата на растежния хормон в кръвната плазма. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.

За информация и поръчки: