+359 878 292 513

Абока Салвигол спрей 30 мл.

Абока Салвигол спрей 30 мл.

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: Aboca

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Salvigol е специфичен адювант за лечение на раздразнено гърло, който образува защитен мукоадхезивен слой с бариерен ефект. По този начин ограничава контакта с външни агенти, като оказва рехидратиращо и успокояващо действие върху орофарингеалната лигавица, облекчавайки дискомфорта от дразненето, като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане. С тези свои характеристики Salvigol облекчава болката в гърлото - един симптом на раздразнено гърло, който винаги присъства при фарингити и тонзилити. Комбинираното действие на съдържащите се в Salvidol 2-LMF растителни полизахариди и гела от алое вера, в съчетание със смолите от смирна, води до образуване на защитен слой по третираните участъци и създава бариерен ефект. Етеричните масла, присъстващи във формите спрей и таблетки (с вкус на мента/канела), осигуряват незабавен охлаждащ ефект. Salvigol, благодарение на своето защитно действие, освен това се препоръчва за хора, изложени на въздействието на неблагоприятни външни агенти като студ, дим, смог и прах. Salvidol съдържа съставки от биологично земеделие и е получен изключително от растителни функционални вещества чрез иновативни процеси на извличане и концентрация, които запазват целостта  на фитокомплекса и гарантират 100% натурално съдържание.

Показания:
Специфичен адювант със защитно действие при раздразнено гърло, облекчава свързаните с него симптоми като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.

Странични ефекти:
По принцип Salvigol се понася добре. Не са известни, нито пък предвидени странични ефекти, предизвикани от продукта.
Salvigol съдържа само вещества, за които е доказано, че са безвредни и които позволяват продължителна употреба.

Предупреждения:
Да не се използва при установена свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. Ако симптомите продължават, консултирайте се с лекар. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и светлина. Да се държи на недостъпни за деца места. Срокът на годност се отнася за неотворен и правилно съхраняван продукт.

Срок на годност:
Вижте срока на годност, посочен на опаковката. Да не се използва след изтичане на посочения срок на годност.
 
Състав: Водно-спиртен екстракт от смирна; гел от листа на алое вера*; растителен глицерин; мултифракционен лиофилизиран екстракт от градински чай листа (Salvidol 2-LMF)*; естествен аромат на мента; етерични масла с естествени аромати на: мента пиперита, канела; ксантанова гума.

*Съставка от биологично земеделие.

Начин на употреба:
Да се разклати преди употреба. Високата концентрация на функционални вещества може да доведе до отлагане на слаба утайка по дъното на флакона; достатъчно е леко разклащане на същия; за да се получи хомогенна дисперсия. Специален пулверизатор позволява продуктът да се дозира и насочва за локално приложение. Препоръчват се 4 впръсквания при всяко нанасяне, което се повтаря до 4 пъти на ден.

Специфични предупреждения:
Пулверизаторът е изработен така, че да осигурява правилното използване и съхранение на продукта и поради тази причина не бива да се отвинтва. Ако все пак желаете да отворите флакона, след това бързо и внимателно го затворете.


За информация и поръчки: