+359 878 292 513

ХЕРБИТУСИН ЦИТРОСПРЕЙ 25МЛ

Хербитусин Цитроспрей 25мл

Тегло: 25.00 гр.

Вижте още продукти от: SOLVAY PHARMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Действие

Свойствата на екстракта от грейпфрут са открити през 1972 г. от имунолога д-р Яков Хариш. И до днес този екстракт е един от мощните източници на биофлавоноиди със силно антиоксидантно действие; отличен източник на витамин С, способства за укрепването на съпротивителните сили на организма и допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Екстракт от канела
Ароматната подправка се добива от вътрешната част на кората на вечнозелени дървета, разпространени в Индия, Шри Ланка и Южна Америка. Освен като широко разпространена подправка, канената има положително въздействие върху организма и повлиява благоприятно съпротивителните му сили, особено през есенно-зимния сезон.

Екстракт от мента
Това е една от най-използваните билки, поради многото си полезни въздействия. Древните римляни ароматизирали с нея залите за тържества и пирове, защото смятали, че мирисът на мента усилва мозъчните функции и подобрява паметта. Именно затова тогавашните студенти ходели на занятия с венци от мента. Едно от приложенията на ментата днес е свързано с нейното изключително благоприятно въздействие върху горните дихателни пътища и бронхите.

Екстракт от ехинацея:
Ехинацея, или т.нар. пурпурно цвете произхожда от Северна Америка, където е било добре познато и често използвано в традиционната индианска медицина. След това то добива популярност сред заселниците, а по-късно се разпространява и в Европа. Изследвания на Кралския колеж по медицина на Великобритания показват, че ехинацеята е изключително полезна със своето имуностимулиращо действие. Ехинацеята има благоприятно въздействие и върху лигавицата на гърлото и дихателните пътища.

Прополис
Съдържащият се в Хербитусин Цитроспрей прополис (от гръцки "про" +"" - "пред града", "защита на града"), наричан още клей, е смес от смоли, восък и прашец от пъпки и цветове на растения, обогатена с ензими и подложена на млечнокисела ферментация в храносмилателната система на пчелите. Прополисът съдържа витамини, етерични масла, минерални соли, микроелементи, хормони и ферменти. Младите пъпки на някои растения отделят подобно на восък вещество, което служи за предпазване от вредното действие на външните фактори. Пчелите го събират и извършват с него дезинфекционни дейности в кошера - прополисът е тяхното "химическо оръжие" срещу инфекциите.


 

Състав

Състав - в препоръчителния дневен прием от 3 дози се съдържат общо 900 mg:

  • Екстракт от семената на грейпфрут;
  • Екстракт от ехинацея;
  • Екстракт от канела;
  • Екстракт от мента;
  • Прополис.Помощни вещества: бетациклодекстрин (емулгатор), етанол 35% (разтворител), глицерин (подсладител). Alc. 35% vol. 


 

Доза

1 доза 3 пъти на ден за възрастни и деца над 6-годишна възраст: 
Направете едно впръскване в устната кухина и още едно под езика - комбинацията от тези две впръсквания е една доза.


 

За информация и поръчки: