+359 878 292 513

Глюкоманан 1200 мг. х 60 капсули

Глюкоманан 1200 мг. х 60 капсули

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Biovea GLUCOMANNAN 1200mg цена 23.00лв. Хранителна добавка - източник на фибри, за отслабване.

Богат източник на фибри. Регулира нивата на холестерола и работата на стомашният тракт. Създава усещане за ситост и абсорбира мазнините. Спомага за отслабване. Нормализиране на стойностите на кръвната захар.

Състав в дневна доза: Glucomannan: 1200mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 капсули 20-30 минути преди ядене с чаша вода или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Глюкоманан Biovea представлява водоразтворими фибри, които се извличат от корена на растението коняк (Amorphophallus Кonjac). То съдържа приблизително 70% глюкоманан и се отглежда предимно в Япония. Глюкомананът присъства от векове в азиатските култури, като се използва за приготвянето на традиционни ястия като юфка, тофу и коняку, което представлява японско желе. Тъй като глюкомананът присъства в минимални количества в храната на западните култури, необходимо е той да се приема като добавка.

Дебело черво: Глюкомананът Biovea представлява диетични фибри, които увеличават обема на изпражненията с вода, поради способността си да я абсорбира. Отпадъчните продукти минават по-лесното през дебелото черво и така се предотвратява напрягането, а в някои случаи и нараняване на тъканите му. При констипация (запек) глюкомананът дава резултати до 12 часа след приема му.

Намаляване на телесното тегло: глюкомананът Biovea представлява фибри, които се разширяват в стомаха и усвояват мазнините, той може да помогне за намаляване на телесното теглото и за поддържане на здравословни килограми. Усвоени, мазнините се изхвърлят от организма и така се неутрализира техния калоричен ефект. Освен това, глюкомананът заема пространство в стомаха и създава усещане за ситост. Така се консумира по-малко количество храна, което кара организма да прибегне до запасите си от мазнини, за да си набави енергия. Благодарение на глюкоманан изгаряте мазнините и намалявате теглото си. Изследванията показват, че вие можете да отслабнете до 3 кг за 8седмици, без физически упражнения, като приемате само по 1g глюкоманан с 250ml вода 1 час преди всяко хранене.

Холестерол: Приемането на глюкоманан Biovea може да понижи холестерола в кръвта. Много изследвания потвърждават, че понижаването на LDL холестерола (липопротеини с ниска плътност, т. нар. „лош” холестерол) и увеличаването на HDL холестерола (липопротеини с висока плътност, т.нар. „добър” холестерол) се свързва пряко с допълнителния прием на глюкоманан. В проучване пациенти със затлъстяване, приемащи глюкоманан, значително подобряват стойностите на холестерола и отслабват средно с 2,5 кг за 8 седмици. При здрави хора 4-седмичен прием на 3.9g глюкоманан намалява общия холестерол, липопротеините с ниска плътност, триглицеридите и систоличното кръвно налягане. Забележително е, че триглицеридите намаляват с 23%.

Висока кръвна захар: Глюкомананът Biovea може да спомогне за нормализиране на кръвната захар чрез забавяне на храносмилането. Изследванията показват, че благодарение на глюкоманан хората, с висока захар, могат да контролират реакцията си към храната, да облекчат хранителните забрани, като по този начин диабетът става по-лесно контролируем.

Какво количество да се приема? Има ли странични ефекти?

Прилагането на големи дози глюкоманан (3-4g на ден) може да предизвика разхлабване на червата. Можете да определите своята поносимост към глюкоманан, като започнете с количество, наполовина от препоръчаната на етикета доза. Увеличавайте дозата постепенно, ако поносимостта ви е добра. Не превишавайте максималната доза, посочена на етикета на продукта.

Глюкомананът (корен от конджак), който представлява съставка на кониаку, е 100% натурален и представлява хранителени влакнини без никакви калории. Той понижава холестерола, регулира функцията на червата, спомага за нормализиране на кръвната захар и за облекчаване на стреса върху панкреаса. Глюкомананът на капсули на супер цена абсорбира токсичните вещества, получавани при храносмилането и отделянето. Той се свързва с токсините и ги елиминира, преди да успеят да проникнат в кръвообращението. 
Водно-разтворимите фибри се извличат от азиатското растение Картофена палма (японското дърво кониаку) и съдържат питателни растителни влакнини без почти никакви мазнини, които освен че ще подпомогнат загубата на тегло, носят и още редица ползи за здравето.
Ако се приема в допълнение към храната, екстрактът от Картофена палма намалява усвояването на въглехидратите, премахвайки внезапните пикове в стойностите на кръвната захар. При приемането с вода или други течности глюкомананът увеличава обема си до 200 пъти, и се превръща в желеобразна маса, и по този начин става идеално средство за отслабване без да е необходимо да се гладува, понеже създава усещане за ситост.
Глюкоманан от Биовеа на супер цена играе важна роля за прочистването на организма от токсини, като абсорбира токсините, образуващи се в хода на храносмилането и отделянето в червата и по този начин възпрепятства попадането им в кръвообращението. Освен че помага за оптимална чревна функция, намалява и натоварването върху панкреаса.
Глюкомананът капсули е важен в борбата със затлъстяването, атеросклерозата, сърдечносъдовите заболявания, диабета и камъните в жлъчката, тъй като намалява ефективно и нивата на холестерола. Изследванията доказват, че коренът от конджак има полезно влияние и при лечението на рак и хемороиди, рак, камъни в жлъчката и хемороиди.

Как действа Глюкоманан капсули от Biovea?

Капсулите на Глюкоманан от Biovea на добра цена подпомагат редуцирането на нивата на LDL холестерола и повишаването на HDL холестерола в кръвта, като в същото време придава трайно чувство за ситост. Дори и да се приема в минимални количества, той е подходяща добавка към храната с нисък засищащ ефект и към диетите за редукция на теглото.

Капсулите на Глюкоманан от Biovea на добра цена подпомагат редуцирането на нивата на LDL холестерола и повишаването на HDL холестерола в кръвтаПонеже Глюкомананът не може да бъде набавено с храната в нашия географски регион, той се предлага под форма на капсули. Капсулата глюкоманан не трябва да се дъвче или да се гълта суха. В случай на нараняване и последващ контакт между глюкоманана и водата настъпва набъбване на активната съставка и Глюкомананът може да достигне обем 17 пъти по-голям от първоначалния. Друг положителен ефект при употребата на глюкоманан е подобряването на храносмилането. Това е вследвствие на "очистващото" действие на растителните влакна в стомаха, дванадесетопръстника и най-вече в тънките черва.
Глюкомананът на изгодна цена има действие подобно на други известни баластни вещества - пектин и целулоза и тъй като задържа престоя на храната в стомаха, с това забавя храносмилането и придава трайно чувсто за ситост. Благодарение на глюкоманана на капсули усвояването на храната в тънките черва става по-бързо и пълно. Някои изследвания твърдят, че глюкоманана има способност да регулира кръвната захар и това се дължи на забавянето на преминаването на храната през стомашния пилор и повишената й усвояемост в тънките черва. Глюкоманана въздейства на скороста и качеството на храносмилане и усвояване, като след преминаване през храносмилателната система той се изхвърля от отделителната система с фекалиите.

Храните, богати на фибри, като Глюкоманан са известни с това, че поддържат здравословни нива на холестерол. Когато се постави във вода той може да увеличи обема си до 17 пъти. Глюкоманан на изгодна цена действа като:

 • Отлично допълнение към програма за отслабване
 • Поддържа здравословен баланс на холестерола
 • Поддържа чувство на ситост
 • Мощен източник на фибри
 • Помага за нормализиране на нивото на кръвната захар

Глюкоманана се отличва от останалите хранителни добавки за контролиране на апетита:

 • Напълно натурален и безвреден продукт, необходимо е да се приема с много вода. 
 • Придава чувство за ситост, без да издува корема 
 • Глюкомананът помага на процеса на отслабване и намалява желанието за сладко и контролира глада
 • Намалява усвояването на въглехидрати и холестерол
 • Може да се използва като терапевтична добавка за диабет тип2. Глюкоманан капсули на супер цена се препоръчва за редуциране на високите нива на общия холестерол, лошия холестерол, триглицеридите и систолното кръвно налягане.
 • Той действа и като натурален диуретик.
 • Изчиства отпадъчните продукти, докато минава през храносмилателната система. Същевременно глюкомананът предпазва от рак на червата. Той има много добро действие и при пациенти, засегнати от хроничен запек, като неврологично увредените деца и бременните жени.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 20-30 минути преди хранене с 240 мл вода.

Дозировка: 2 капсули

- Източник: https://biomall.bg/Glucomannan-60-caps

За информация и поръчки: