+359 878 292 513

Хидратиран крем против стареене 114мл.

Хидратиран крем против стареене 114мл.

Тегло: 300.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ С DHEA 114 мл. SUPPLEMENT SPORT

Описание:

    Ефективно хидратира и регенерира клетките на епидермиса;
    Намалява бръчките;
    Забавя процеса на стареене на кожата;
    Подобрява еластичността, устойчивостта и тонуса на кожата;
    Намалява както тъмните възрастови петна, както и слънчевите петна.

Крем съдържащ 1% DHEA - революция в борбата със стареенето на кожата.

Какво представлява Хидратиращият крем против стареене?
Хидратиращият крем против стареене хидратира и укрепва кожата, борейки се с признаците на стареене.

Как действа кремът?
Хидратиращият крем против стареене с 1% DHEA на американската компания Supplement Spot е революция в грижата за кожата. Това е единственият крем, който гарантирано се справя с уврежданията на кожата, причинени от слънчевите лъчи и следите на времето. Благодарение на него петната и недостатъците, свързани с излагането на слънце и възрастта постепенно избледняват и след време дори изчезват.
Активната съставка в крема е DHEA (дехидроепиандростерон) - хормон, който се произвежда от надбъбречната жлеза. Това е хормонът, който се съдържа в най-големи количества в кръвта и в много високи нива в кожата. Естественото производство на DHEA в човешкия организъм намалява с около 30 mg на ден у хората на възраст между 25 и 30 години; с до 6 mg на ден при жените след менопауза и при мъжете над 50 години.
Стареещата кожа е с изчерпани запаси на DHEA и точно това е една от причините за липсата на еластичност и за появата на бръчки и тъмни петна. Всъщност, нивото на DHEA в кожата на жените и мъжете над 50-годишна възраст е само 20% от това на хората под 30-годишна възраст. Научно доказано е, че употребата на крем с хормона DHEA намалява ефектите от излагането на слънчевите лъчи и забавя стареенето. И мъжете, и жените, използвали хидратиращия крем съдържащ 1% DHEA на американската компания Supplement Spot върху лицето и ръцете си, съобщават за намаляване и дори заличаване на бръчките, бързо избледняване на тъмните петна, за по-мека и по-младежки изглеждаща кожа. Благоприятните ефекти от крема стават видими след 20 дни употреба. Забележителни резултати се забелязват след използване в продължение на 30 дни. Ако приложението бъде прекъснато след това, благоприятните резултати намаляват, а възрастовите тъмни петна се появяват отново.
Кремовете на американската компания Supplement Spot не съдържат вредните гликолова киселина и алфа-хидрокси киселини. Хидратиращият крем против стареене е хипоалергенен и на много достъпна цена.За информация и поръчки: