Nature's way ехинацея & витамин С 461 мг Х 100

Nature's way ехинацея & витамин С 461 мг Х 100

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

NATURE'S WAY ЕХИНАЦЕЯ & ВИТАМИН С Х 100

Добавки за висок имунитет
Витамин С
Когато някой се разболее, първото нещо, което му се предписва е витамин С. Това е така, защото той увеличава производството на антитела, стимулира процеса на фагоцитоза и ускорява скоростта, с която белите кръвни клетки пътуват в посока на инфекцията. Витамин С се съдържа в изобилие в плодовете и зеленчуците, особено в цитрусовите плодове, червените чушки, тъмните листни зеленчуци, ягоди, киви, папая, броколи, зеле и карфиол.

ДЕЙСТВИЕ

Подкрепя естествените защитни сили на организма. Силен имуностимулатор. Подпомага дейността на белите кръвни телца и нормалното състояние на дихателните пътища. Обогатената с витамин С формула, допълнително допринася за подсилване съпротивителните сили на организма, както и за неговата антиоксидантна защита. Витамин С улеснява усвояването на други антиоксиданти като витамините А и Е. Важно е да се знае, че той не се синтезира от организма и затова е необходимо да се приема допълнително. – посредством храната и/или хранителни добавки.

Приложение: За подсилване на имунната система. Ехинацея е природен антибиотик и имуномодулатор.

Доза

По 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. За най-добри резултати, след приемане на продукта в продължение на 6-8 седмици, се препоръчва пауза от 2 седмици.

За информация и поръчки: