+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-ЖЕНШЕН СИБИРСКИ Х 100"

"NATURE""S WAY-ЖЕНШЕН СИБИРСКИ Х 100"

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

NATURE'S WAY ЖЕНШЕН СИБИРСКИ

Съвет за здравословно хранене
За да можете максимално да се възползвате от хранителната пирамида, трябва да знаете кои храни и каква доза от тях се брои за 1 порция:
- 1 порция млечни храни - 1 чаша прясно или кисело мляко, 60 грама сирене
- 1 порция месо - 60-90 грама бедно на мазнини месо, птиче или от риба
Диетолози могат да ви помогнат да развиете свой план за действие за подобряване на хранителните си навици. Всеки регистриран диетолог може да ви представи необходимата информация

Продуктът съдържа корен от сибирски женшен. Той е мощен адаптоген и действа тонизиращо при хормонален дисбаланс и физическо изтощение. Подобрява умствената и физическата дейност

Забележка: Консултирайте се с лекар преди употреба ако имате високо кръвно налягане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се
превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Какво представлява и как действа.

Сибирският женшен произхожда от горите на Източна Русия. Латинското му наименование е Eleutherococus senticocus. Той е открит през 50-те години на нашия век от руския лекар Брекхман. След провеждане на задълбочени изследвания в продължение на 20 години, Брекхман направил заключение, че това изумително растение помага на човешкото тяло да се адаптира към стреса и да нормализира всички свои функции - една истинска адаптогенна билка. 

Подробни клинични и фармакологични изследвания на екстракти от корените на Елеутерокок показват, че той действа като Адаптоген. Корените на Елеутерокок съдържат редица биологично-активни вещества – лигнини, стероли, кумарини. Активно действащата съставка е Елеутерозид Е.

Сибирският женшен се използва от атлетите за увеличаване на издръжливостта им. Той им дава възможност да се възстановяват по-бързо след напрегнати тренировки. Сибирският женшен повишава използването на лактата и пирувата.
Екстрактът от Елеутерокок повишава умствената и физическа работоспособност, повишава способността за концентрация, помага при умора – обща и сексуална.
 
Той може да се приема по-дълго време без да засилва производството на естроген и тестостерон. Ако сравняваме неговите лечебни качества със китайския женшен, Елеутерският женшен е за предпочитане, когато сте подложени на стрес.

Като цяло Сибирският женшен оказва общоукрепващо, тонизиращо действие, активизира умствената и физическа работоспособност, повишава потентността, нормализира имунитета, повишава неспецифичната резистентност на организма и неговата съпротивляемост към неблагоприятните фактори на околната среда.

Сибирският женшен е избрана билка от групата на адаптогените, с мек и сигурен ефект и проява на адаптогенни, антистрес свойства, съчетани с мощна природна подкрепа за активиране на собствените регенеративни и самовъзстановителни сили на организма. 

Сибирският женшен е много подходящ да се използва по време на менопаузата, когато жената често променя настронието си и проявява признаци на свръхчувствителност.

Без значение какъв е специфичния проблем Елеутерококът (сибирски жен-шен) внася мощна природна подкрепа и е в основата на възстановяване на нарушените жизнени функции. Той е особено ценен за лесно приспособяване към различни промени в условията на живот, критични периоди, психически и физически натоварвания.

Помага също в адаптирането към часовите зони или надморската височина. Подобрява мозъчната дейност, повишава зрителната острота, нощното виждане. Има и добро имуноукрепващо действие.
 

Доза

 По 3 капсули дневно, за предпочитане с храна. Използвайте в продължение на 8 седмици, последвани от 2 седмици почивка.

За информация и поръчки: