+359 878 292 513

СИРОП ОТ АРОНИЯ 300 МЛ. 100%

Сок от арония 300 мл. 100% натурален

Тегло: 500.00 гр.

Вижте още продукти от: Арониада

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Сироп от арония - Антигрипнен, с естествени природни съставки

ВАЖНО: ЗА ЕСТЕСТВЕНА ПРОФИЛАКТИКА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ПРИ ГРИП И ДРУГИ ВИРУСНИ И БАКТЕРИАЛНИ ИНФЕКЦИИ !!!

Сокът от плод арония ( Aronia melanocarpa ) е получен само от подбрани пресни и здрави плодове, отгледани в екологично чист район - на благословената земя на Капиновския манастир "Свети Николай Чудотворец" в Централна Стара Планина.

Сокът е произведен по специална технология – чрез студено пресоване и пастьоризиране, с цел максимално запазване на богатия биохимичен състав на плода в крайния продукт.

БЕЗ ЗАХАР! БЕЗ ДОБАВКИ! БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!

Преработката се извършва веднага след обиране на плодовете в еднократна малка серия. Чрез използване на нестандартна технология на производство, ние успяхме да запазим в сока високи стойности на жизненонеобходимите антоцианини, катехини и флавоноли, витамин С, В1, В2, РР и други. Получените резултати през четирите години на производството на сок от плод арония ни дават основание да твърдим, че това е една от най-високовитаминозните изцяло плодови напитки, предлагани както на българския, така и на международния пазар.

Високото витаминозно съдържание изненада даже и специалистите в бранша! А дългогодишните производители на плода с изненада констатираха изцяло запазения аромат и плодов вкус в сока от арония.

Настоящият продукт – сок изцяло от плод арония не е само освежаваща напитка, а пълноценна течна храна с доказани лечебни свойства. Нашите клиенти вече го констатираха – опитайте и се убедете сами!

Заради различната индивидуална чуствителност и за да се избегне реакцията на Херксхаймер (реакция на бързо отделяне на голямо количество токсини, придружена понякога с гадене и разстройство) сокът от арония следва да се употребява в чист вид до 50мл на един прием. Чудесно се комбинира с други плодове и плодови сокове! Щастливи сме, че имаме възможността да ви предложим този уникален продукт - дар от неповторимата българска природа.

Прочетете повече тук - www.aronia-bg.com

За информация и поръчки: