+359 878 292 513

ХИАВИТА КАПС.Х 30

ХИАВИТА КАПС.Х 30

Тегло: 350.00 гр.

Вижте още продукти от: ACTAVIS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ХиаВита ® 30 капсули

Физическо увреждане на косата
Стилизирането на косата с ластик не се препоръчва, защото те са много стегнати и могат да начупят косъма. Прекаленото стягане на косата с ролки води до нарушаване на структурата на косата. Ако косата се суши на висока температура, тя прегрява и губи своята естествена влажност.
 

Патентована формула за сияйна кожа и младежко излъчване!

ХиаВита е уникална по рода си комбинация от пет, много важни компонента, необходими за здравето и красивата кожа. Една капсула дневно в продължение на 3 месеца е напълно достатъчна  за подобряване хидратацията на кожата, за заличаване на малките бръчици и връщане на нейния свеж вид.

Благодарение на специалната патентована формула - HyaMax®, съдържащата се в ХиаВита хиалуронова киселина е с ниско молекулярно тегло, което води до доказано по-добро усвояване от организма.

 

ХарактеристикиХиаВитаХиалур
Приложения:
  • Забавя стареенето;
  • за изглаждане на бръчки;
  • за хидратация и свежест на кожата.
Активно вещество: Хиалуронова киселина - 100mg, 
Коензим Q10 - 15mg, 
Хидролизиран колаген - 50mg, 
Витамин А -
2500 IU, 
Витамин Е - 50 IU
Хиалуронова киселина - 28mg
Лекарствена форма: мека желатинова капсула таблетка
Размер на опаковката: 30 и 60 капсули 30 таблетки
Режим на отпускане: Без рецепта
Цена на една опаковка*: 29,95 лв.
за 30 капсули; 
50,00 лв.
за 60 капсули
27,00 лв.
за 30 таблетки
Цена на една капсула/таблетка 0,83 лв. 0,90 лв.

* Цените са по данни на IMS.

ХиаВита е с по-богат състав и с по-висока концентрация на Хиалуронова киселина. Предлага се на по-достъпна цена.

Всяка мека желатинова капсула съдържа: Хиалуронова киселина 100 mg, Хидролизиран колаген 50 mg, Витамин Е 33,5 mgTE (50 IU), Коензим Q10 15 mg, ВитаминА (Ретинол ацетат) 750 µgRE (2500 IU)

Приложение:

  • За хидратация, свежест, добър външен вид и защита на кожата на лицето и цялото тяло.
  • Възстановява плътността на кожата и намалява отпускането й.
  • За намаляване на бръчките по лицето.
  • За защита на кожата от агресивните фактори на външната среда.
  • За редуциране на стрии.
  • Запазва ефекта на вече инжектирани филъри с хиалуронова киселина.

Начин на употреба: по 1 капсула дневно, по време на хранене.


Препоръчва се да се приема в продължение на 2-3 месеца.

ХиаВита® е иновативен комбиниран продукт, който гарантира цялостно действие срещу стареенето,осигурява хидратация и свежест на кожата, създава чувство на комфорт и възвръща младежкото ни излъчване.
Хиалуроновата киселина и колагенът са жизнено важни за поддържане на слоевете на кожата и тяхната структура. Колагенът придава плътността и еластичността на кожата, а хиалуроновата киселина осигурява храненето и хидратирането й.
Една от основните съставки на ХиаВита® е Хиалуроновата киселина (ХК).В естествената си форма тяе с много високо молекулно тегло, поради което не може да се резорбира в стомашно-чревния тракт. Затова в ХиаВита® използваме специална патентована технология, с помощта на която се постига намаляване на молекулното тегло на ХК, без да се променят  химичните й свойства. ХиаВита® съдържа HyaMax®с 90% съдържание на хиалуронова киселина с молекулно тегломежду 8000-50000 Далтона. HyaMax®е стандартизирана натурална ХК, получена чрез микробиална ферментация. Не се добива от животни. Не съдържа ГМО.
ХК в ХиаВита® е с ниско молекулно тегло, има доказана висока усвоимост през стомашно-чревния тракт след прием през устата и разпределение в тъканите.

Хиалуроновата киселина присъства естествено в почти всички тъкани на човешкото тяло като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право „природен овлажнител”. В тялото на човек с тегло 70 кг се съдържат приблизително 15 г ХК, от която 1/3 се разгражда и синтезира всеки ден.
Напредването на възрастта, действието на слънчевите лъчи, намаляването на естрогените при жените  причиняват рязко спадане на концентрациите на ХК.
Когато с възрастта количеството на ХК в кожата намалее и се загуби част от водното й съдържание и еластичност, кожата става по-суха, загрубява и се набръчква.
Приемането на ХиаВита® като добавка към храната повишава съдържанието на ХК и забавя процеса на остаряване, като заличава бръчките.
ХК е основна съставна част на съединителната тъкан, която има уникалната способност да привлича и задържа водата. Близо 50 % от тоталната ХК  в организма се намира в кожата. Oсигурява водния й баланс, играе решаваща роля в транспортирането на хранителните вещества към външните слоеве на кожата и улеснява изхвърлянето на токсините, стимулира фибробластите за синтезата на колаген и еластин. Тя спомага за регулирането и удължаването на жизнения цикъл на кожните клетки.

Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Концентрацията му в кожата е до 74%. Заедно с мекия кератин осигурява здравина и еластичност на кожата. Колагенът постоянно се възпроизвежда. След 25-годишна възраст обаче този процес постепенно започва да отслабва и колагенът намалява. Нарастващият с възрастта дефицит води до изсъхване и набръчкване на кожата и намаляване на нейната еластичност.
ХиаВита® съдържа хидролизиран колаген, който е хипоалергичен.

Kоензим Q10 е антиоксидант и мощен енергиен активатор на клетката. Съдържа се във всички живи клетки и има ключово значение за снабдяването ни с енергия за осъществяване на функциите на организма. Използва се от клетките в процеса на дишането. До 30-год. възраст организмът произвежда достатъчни количества Коензим Q10. Тъй като те намаляват пропорционално на напредването на възрастта, е необходимо да бъде набавян посредством прием на хранителни добавки.
Коензим Q10 има решаваща роля за функционирането на имунната система и забавя процесите на стареене.

Витамин E (D-?-Tocopherol ) е мощен антиоксидант, който повишава имунните защитни сили, запазва ролята на кожата като бариера на организма срещу външни увреждания и забавя стареенето на клетките в резултат на окислението.

Витамин А участва в регулиране функциите на кожата и кожните жлези, ускорява и улеснява усвояването на хранителните вещества, стимулира образуването на колагена, допринася за отстраняване на пигментните петна. Предпазва кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи; пречи на негативното влияние на околната среда и окислителните процеси, които могат да доведат до отмиране на живи клетки.

За информация и поръчки: