+359 878 292 513

WEBBER NATURALS - Collagen30® КОЛАГЕН Х 110 ЖЕЛ.Т.

WEBBER NATURALS - Collagen30® КОЛАГЕН Х 110 ЖЕЛ.Т.

Тегло: 118.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Collagen30® Bioactive Collagne Peptides™ Gummies

КОЛАГЕН30 БИОАКТИВНИ КОЛАГЕНОВИ ПЕПТИДИ

Хранителна добавка, 110 желирани таблетки

 

Collagen30® Bioactive Collagne Peptides на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт, който спомага за поддържане на гладка и еластична кожа без бръчки и фини линии.

 

 

Основни ползи:

 

  • Подпомага редуцирането на бръчките и фините линии около очите.
  • Притежава противостареещ ефект върху кожата.
  • Спомага за увеличаване на кожната еластичност.

 

 

 

Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкия организъм и ключов компонент в дермата на кожата. Тъй като с напредването на възрастта производството на колаген в организма намалява и съществуващият колаген се разгражда от ултравиолетовите лъчи на слънцето, хранителните добавките играят важна роля за поддържане на здравословните му нива в организма.

 

Collagen30® Bioactive Collagne Peptides е иновативна формула против бръчки, която лесно може да включите в ежедневната си рутина за красота. Съдържа биоактивни колагенови пептиди Verisol® от хидролизиран говежди колаген тип I и III. Колагеновите пептиди Verisol® са преминали през редица клинични проучвания, свързани със здравето и красота на кожата, което гарантира тяхната ефикасност. Научно доказано е, че насърчават здравословния синтез на колаген и еластин, като също така спомагат за намаляване на бръчките и фините линии на лицето и придава по-гладък вид на кожата.

 

Verisol® биоактивни колагенови пептиди стимулират създаването на нов колаген, забавяйки признаците на стареене. За разлика от останалите козметични продукти, те допринасят за подобряване на кожната матрица отвътре навън, като подобряват еластичността и плътността на кожата, повърхностния й профил и съдействат за по-гладкия й вид.

 

Приятните желирани таблетки с вкус на черен бъз се чудесен избор за хора нежелаещи или изпитващи затруднения на приемат цели капсули.

 

Collagen30® Bioactive Collagne Peptides на Natural Factors не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, яйца, риба, черупчести, соя, сол, ядки и ГМО.

Съставки:                                                        (в 1 табл.)        (дн.доза / 3 табл.)          NRV%

Verisol® Bioactive Collagen Peptides™       833.34 mg               2500 mg                            **

Хидролизиран колаген  тип I и III  (говежди)

Малтитол сироп, еритритол, желатин, концентрат от сок от черен бъз, лимонена киселина, пречистена вода, агар, ябълчена киселина, натурални аромати, цвят от бъз, стевиозид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За лица над 18 г.: Да се сдъвкват по 3 желирани таблетки дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada

За информация и поръчки: