+359 878 292 513

NATURAL FACTORS-Regener Life™ РЕСВЕРАТРОЛ 500 x 60

NATURAL FACTORS-Regener Life™ РЕСВЕРАТРОЛ 500 x 60

Тегло: 34.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Rеgener Life™ Resveratrol 500 mg

Ресвератрол 500 mg

Хранителна добавка, 60 V капсули

 

Rеgener Life™ Resveratrol на канадската компания Natural Factors е високоефективен продукт подобряващ кръвообращението и допринасящ за нормалното функциониране на сърцето, черния дроб и кръвоносните съдове.

Основни ползи:

  • Насърчава нормалната циркулация на кръвта важна за сърдечно-съдовото здраве.  
  • Облекчава тежестта и болката при тромбофлебити и лимфен застой.
  • Предотвратява преждевременните признаци или симптоми, свързани със стареенето, включително възпаление, което води до артериално увреждане и влошаване състоянието на ставите.
  • Подпомага здравословното функциониране на храносмилателната система и елиминирането на токсични съединения.
  • Осигурява мощна антиоксидантна подкрепа – повишава способността на организма да се бори с оксидативния стрес или увреждането на свободните радикали.

 

Ресвератрол е прочутият виненочервен антиоксидант, на който червената лоза и червеното вино дължат значителна част от цвета и фармакологичната си активност.

Resveratrol от серията Rеgener Life™ на Natural Factors съдържа само транс-ресвератрол извлечен от грозде и от корена на японската фалопия – двата най-добри източника на този забележителен антиоксидант. Тази натурална формула гарантираща противостарееща и невропротективна грижа се характеризира с висока абсорбция и бионаличност. Всяка една лесна за прием вегетарианска капсула осигурява 500 mg чист и изцяло натурален транс-ресвератрол.

Висококачественият Rеgener Life™ Resveratrol спомага за подобряване на кръвообращението, като разширява периферните кръвоносни съдове и намалява гъстотата на преминаващата по тях кръв (естествен антикоагулант). Допринася за намаляване на болката и възпалението в нервите при остра и хронична болка. Под действието му се понижават кръвната захар и холестеролът и се намалява рискът от атеросклеротични изменения в артериалните съдове. Ресвератролът съдейства за облекчаване на сенната хрема и подпомага здравословната редукция на теглото. Ценно негово свойство е активацията на неврогенезата и забавянето на процеса на загуба на неврони.

Rеgener Life™ Resveratrol не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

 

Икономичната опаковка е достатъчна за 60 дни при прием от по 1 капсула дневно.

Съставки:               1 капс.)         дн. доза

Ресвератрол              500 mg          500 mg

    (извлечен от грозде (плод) /Vitis vinifera/ и японска акация (корен) /Polygpnum cuspidatum/ ,       осигуряващи  250 mg натурален транс ресвератрол)

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Приложение: Aнтиоксидант. Допринася за нормалното функциониране на организма и за защита на клетките от oксидативен стрес.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Natural Factors Canada

За информация и поръчки: