+359 878 292 513

Л-аргинин +л-орнитин 750мг. х 100 капсули

Л-аргинин +л-орнитин 750мг. х 100 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Подобрява обмяната на веществата в мускулите и производството на енергия, улеснява качването на мускулна маса, като едновременно ограничава складирането на мазнини. Стимулира отделянето на растежен хормон. Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система. Изхвърля вредните амонячни съединения от организма, стимулира имунната система.
Продуктът подпомага бързото заздравяване на рани и спомага за поддържане на здравословни стойности на холестерола.
Тази хранителна добавка съдържа свободните аминокиселини L-аргинин и L-орнитин. Орнитинът участва в производството на урея (това са последователност от биохимични реакции, чиито резултат е превръщането на амоняка в урея, която е по-малко токсична за организма). Недостатъчното количество на урея може да причини някои генетични разстройства свързани с метаболизма или проблеми с черния дроб. В кожата и съединителната тъкан се съдържат значителни количества орнитин, което го прави полезен за възстановяване от наранявания. Синтезира се в тялото от аргинин и вследствие служи като изходно вещество за производството на цитрулин, пролин и глутаминова киселина.
Аргининът е необходим за повишаване синтеза на белтъчините. Аргининът е прекурсор (изходен продукт) на азотния окис, който организмът използва, за разширяване на кръвоносните съдове, позволявайки на сърцето да получи достатъчно количество кислород.

 

За информация и поръчки: