+359 878 292 513

ЛИОЛАКТ КАПС.400 МГ.Х 30

Лиолакт капсули 400 мг х 30

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 ЛИОЛАКТ капсули

 

Състав на една капсула: 400мг нисколактозен сух млечен продукт / лиофилизат / от жизнеспособни клетки на млечно-кисели бактерии. Дневната доза от препарата / към датата на производство / съдържа над 10 милиарда живи клетки от видовете Lactobacillus bulgaricus / 2 щама /, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus.

Помощни вещества: Магнезиев стеарат и силициев диоксид.

Предназначение: Лиолакт поддържа и регулира бактериалния баланс на микрофлората на стомашно-чревния тракт при дисбактериози, диарии, стомашно-чревни инфекции, след лечение с антибиотици, а също така и при профилактика на усложнения съвместно с антибиотици, при нарушена функция на храносмилателната система / като подуване и киселини в стомаха, метеоризъм и запек, увреждане на чревната лигавица, лактазна недостатъчност /. Нормализира имунната система, понижава алергичните реакции, потиска гнилостните бактерии, понижава нивата на ''лошия'' холестерол. Особено полезен е при ситуации на повишен риск и стрес;нерационално хранене;при пътувания, свързани със смяна на климата и хранителен режим;при неблагоприятни екологични условия;диабет.

Начин на употреба: за възрастни по 2 капсули 2-3 пъти дневно, за деца от 3 до 16 години по 1 капсула 2 пъти дневно / сутрин и вечер / преди хранене, с малко количество вода. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Курс на употреба за деца и възрастни - ежегодно, не по-малко от 3 седмици през пролетта и есента.

Странични действия: Не са наблюдавани в посочените дози.

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.

Продуктът не е лекарство и не е заместител на разнообразното хранене! Не съдържа генетично модифицирани съставки и консерванти.



За информация и поръчки: