+359 878 292 513

Мултивитамини за деца х 90 таблетки

Мултивитамини за деца х 90 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОВЕА МУЛТИВИТАМИНИ ЗА  ДЕЦА дъвч. табл. * 90

Осигурява най-важните витамини и минерали за здравето и нормалното развитие на децата. Спомага за силна имунна система. Страхотен вкус на ягода и дъвчаща форма за лесна консумация и бързo усвояване на активните съставки.

Children’s Multivitamin (Детски мултивитамини) е чудесна на вкус дъвчаща таблетка, съдържаща витамините, минералите и хранителните вещества, необходими на децата, за да растат здрави и силни. Включеният комплекс от супер храни е внимателно подбран с цел оптимизация на формулата и набавянето на важни хранителни вещества.
Органичните витамини са създадени чрез комбиниране на съставките с хранителни вещества, които се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други. Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините, базирани на хранителни вещества, са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни. Те се съдържат в най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

 

За информация и поръчки: