+359 878 292 513

Natural factors калций, магнезий + витамин Д3 х 90 капсули

Поддържа нормалното състояние на костите.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Калцият е необходим за поддържането на здрави кости и зъби. Той регулира сърдечния ритъм, съсирването на кръвта и мускулните контракции. Наличието на достатъчно калций в организма може да предотврати някои видове рак, по-специално рак на дебелото черво.

Магнезият предпазва организма от стрес и участва в повече от 50 различни биохимични реакции. Функциите му са тясно свързани с тези на калция. Той също е важен за формирането на костите, здравето на нервите и ускулите,  сърдечно-съдовата система и производството на енергия.

Витамин D3 е най-бионаличната форма на витамин D. Това е естествената форма, която се синтезира от тялото под въздействие на слънчевата светлина.

С напредването на възрастта, бионаличността на калция в тялото намалява. Допълнителният му прием в комбинация с магнезий и витамин D, поддържа нормалното състояние на костите и зъбите, и намалява риска от остеопороза.  Продуктът може да бъде полезен при безсъние и за регулиране нивата на кръвното налягане.

Възрастните хора, жените в и след менопауза, както и хората, които не се хранят здравословно, може да имат засилена нужда от калций, магнезий и витамин D!

Калцият и магнезият в продукта са в оптималното, най-ефективно съотношение 2:1. Това гарантира максималната абсорбция на калций в тялото и предпазва от неблагоприятните стомашно-чревни ефекти, предизвикани от приема на двата минерала.

Калций и магнезий + витамин D3 376 mg, е продукт на Natural Factors – канадската компания, която непрекъснато инвестира в нови технологии, повишаващи качеството и ефикасността на продуктите! Компанията е най-големият производител на хранителни и диетични добавки в Канада!

Състав
Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Калций 250 mg 500 mg
Магнезий 125 mg 250 mg
Витамин Д3 2.5 mcg 5 mcg

Други съставки: Желатинова капсула (желатин, пречистена вода, титанов диоксид), микрокристална целулоза, растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Доза

По 1 -2 капсули дневно, няколко часа преди или след приема на други лекарства.

За информация и поръчки: