+359 878 292 513

Великденска игра

Natural factors мелатонин 5 мг. х 180 таблетки

Natural factors мелатонин 5 мг. х 180 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Мелатонин е хормонът, който се синтезира в организмите на всички живи същества и чиито нива се променят в зависимост от ежедневния цикъл. Произвежда се в епифизата. Той е един от най-мощните антиоксиданти и отговаря за дезактивизацията на част от свободните радикали. Допринася за правилната дейност на нервната система. Приемът на мелатонин благоприятства нормалните процеси на съня и вътрешния биологичен часовник на човека. С възрастта, синтезът на мелатонин намалява, понякога и драстично. Следствие от това нивата на стрес се покачват, имунните защити отслабват, процесите на стареене се активизират и естествено – качеството на съня се влошава. Мелатонинът спомага за настъпването на нормалния сън.

Мелатонин 5 mg е продукт на Natural Factors – най-големият производител на природни добавки в Канада. Компанията предлага над 500 хранителни и диетични добавки, под формата на гел-капсули, проахове, тинктури и др. Специалистите от Natural Factors работят съвместно с екип от традционни лекари, натуропати, фитотерапевти, диетолози и др., с цел максимално високо качество на всички продукти!

Мелатонинът в продукта на Natural Factors е 100% чист и извлечен от неживотински източници! Сублингвалните таблетки осигуряват ефективно и последвателно усвояване! Цената на продукта е изключително изгодна, а опаковката стига за месец и половина!

Състав
Съдържание в 1 таблетка дн. доза
Мелатонин 5 mg 10 mg

Други съставки: Монохидратна лактоза, микрокристална целулоза, ментова есенция, натриева кроскармелоза, растителенмагнезиев стеарат.

Доза

Да се приема по 1 таблетка вечер преди лягане. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтапяне. Периодът на приемане е до 4 седмици.

За информация и поръчки: