+359 878 292 513

Natural factors витамин Д3 за деца течен 15 мл.

Natural factors витамин Д3 за деца течен 15 мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Според Американската педиатрична асоциация бебетата имат нужда от прием на 400 IU още от първите месеци от раждането си. Освен като превенция на рахит, витамин D се препоръчва за поддържане на естествения имунитет на организма. Съвременните изследвания свързват недостига на витамин D в организма с повишен риск от развитие на сериозни заболявания.

Витамин D3 е полезен за правилното развитие на бебетата и децата. Приемът му се препоръчва за поддържане здравината на костите, нормалното състояние на нервната система и силния имунитет. Възпрепятства развитието на възпалителни процеси и поддържа нормалните мускулни функции.

Всяка капка от Витамин D3 осигурява 400 IU. Витамин D3 е комбиниран с органично пресован зехтин и ленено масло. Витамин D3 400 IU (капки за деца) e продукт на Natural Factors – най-големият производител на природни продукти в Канада. Компанията предлага над 500 хранителни и диетични добавки, под формата на гел-капсули, проахове, тинктури и др. Компанията работи съвместно с екип от традционни лекари, натуропати, фитотерапевти, диетолози и др., с цел максимално високо качество на всички продукти!

Състав
Съдържание: в една доза/1 капка/0.03 ml дн.доза:
Витамин D3 (холекалциферол) 10 µg 10 µg

Други съставки: Органик зехтин, масло от ленено семе.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Доза

По 1 капка на ден, добавена в течност.

За информация и поръчки: