+359 878 292 513

Natural factors здраво гърло 60мг. х 60 таблетки за смучене

Natural factors здраво гърло 60мг. х 60 таблетки за смучене

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Ехинацеята е растение с изключителни имуномодулиращи свойства, дължащи се на фенолните съединения в състава й. Ехинацея стимулира клетките, които се борят с чуждите нашественици, като бактерии или вируси и действа силно противовъзпалително. Екстрактът от ехинацея стимулира имунната система и противодейства при инфекции на горните дихателни пътища. Може да се използва и срещу инфекции на долните пикочни пътища. Ехинацеята е въведена в медицинските практики на САЩ още през 1880 г., когато все още не е имало сулфонамиди (синтетични антимикробни лекарствени средства). Днес тя има широка употреба както в САЩ, така и в Европа.

Продуктът Здраво гърло+силен имунитет облекчава инфекциите на горните дихателни пътища и елиминира болката и дискомфорта в гърлото. Препоръчва се приемът му да започне още при първите симптоми на възпаление на гърлото!

Състав
 Съдържание  (в 1табл.):  дн. доза
(ECHINAMIDE®)- тройно стандартизиран екстракт от ораганична Ехинацея Пурпурея 8:1 (цвят и корен) 5 mg 15 mg
 Цинк (цитрат/глюконат)  5 mg  15 mg
 Витамин C (натриев L-аскорбат)  50mg  150 mg

 

Други съставки:Сорбитол, захароза (сукроза), манитол, натурален аромат (череша), растителен магнезиев стеарат Е572 (лубрикант), естествен червен цвят кармин, Ехинацея пурпурея (прах), сукралоза Е955.

Не съдържа изкуствени консерванти и оцветители, млечни продукти, соя, пшеница или мая.

Доза

За възрастни: По 2-3 таблетки за смучене дневно след  хранене, няколко часа преди или след приемането на други медикаменти.

За информация и поръчки: