+359 878 292 513

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ КИДС КАПС.Х 30

Нептун крил ойл кидс капсули х 30

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: HERBA MEDICA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Neptune Krill Oil Kids е разработен на база познатия вече на пазара и в България, Neptune Krill Oil 500 mg предназначен за възрастни, и се добива от арктически крил (Euphausia superba). Крил е плаваща маса от полупрозрачни, скаридоподобни ракообразни със средна дължина едва около 3 см. Класифицират се като зоопланктон и се хранят с водорасли. Маслото от крил е богато на Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), свързани с фосфолипиди, което ги прави лесни за усвояване. В детската формула са заложени количествата НКО адекватни за възрастта 3-12 г. в комбинация с рибено масло, масло от пореч и Витамин D3. Чрез препоръчителната дневна доза се доставя на детския организъм:

    Масло от Крил (NKO) - 600 mg;
    Рибено масло - 180 mg;
    Масло от пореч - 120 mg;
    Vitamin D3 - 5.61 µg;

По-високата ефективност на маслото от Крил, спрямо която и да е друга Омега-3 на пазара, е доказана в многобройни изследвания.

Neptune Krill Oil Kids се препоръчва:

    за подкрепа на детската имунна система;
    препоръчва се за поддържане на сърдечно-съдовата система и ставите;
    повлиява върху нивата на холестерола и сърдечния ритъм;
    мощен антиоксидант;
    за подпомагане мозъчната дейност, посредством повлияване върху уменията за концентрация и фокусиране на вниманието (хиперактивни деца);
    като най-пълноценния източник на Омега-3.

Поради многобройните си научни изследвания доказали ефективността на продукта и спазване на най-високи стандарти за производство, NKO е обявен за „Най-добър продукт за 2010 година".
Neptune Krill Oil Kids се предлага в опаковка от 60 Меки Желатинови Капсули.

Прием: 1 или 2 капсули на ден, за предпочитане преди закуска, или по указание на специалист.

За лица, алергични към морски храни и приемащи антикоагуланти, се препоръчва предварителна консултация с лекар, преди да започне приемът на продукта.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Neptune Krill Oil е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на хладно и сухо място. Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

 

За информация и поръчки: