+359 878 292 513

Ню грийн лайн таблетки х 90

Ню грийн лайн таблетки х 90

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Ню Грийн Лайн Лайт / New Green Line Light - 90 таблетки x370 мг на българския лидер на пазара за хранителни добавки Zonapharm е изцяло натуралната хранителна добавка на Петя Раева, която представлява мощна формула за изгаряне на мазнините, стимулиране на метаболизма и намаляване на апетита. Продуктът е незаменима комбинация от прецизно съчетани екстракти на растения и микроелементи, със синергично действие, за постигане на оптимален ефект – пречистване на организма и здравословна редукция на наднормено телесно тегло.

След невероятния успех на продукта Ню Грийн Лайн компанията създаде Ню Грийн Лайн Лайт под формата на таблетки за хората, които не харесват лютия вкус и търсят по-лесен и удобен прием от сашетата. В таблетката присъстват 6-те най-познати топ съставки от продукта Ню Грийн лайн под формата на сашета: зелено кафе, зелен чай, лют пипер, горчив портокал, малинови кетони и хром пиколинат. Продуктът има слабително действие и спомага за отделяне на излишните течности от тялото. По-ниската цена на Ню Грийн Лайн Лайт се дължи на по-малкото съставки в таблетната форма.

 

Благодарение на уникалната си формула Ню Грийн Лайн Лайт:

> Засилва изгарянето на мазнините
> Спомага за намаляване на апетита и бързо засищане
> Благоприятства поддържането на нормално телесно тегло
> Допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите
> Способства за ускоряване на физиологичния ритъм на червата
> Благоприятства освобождаването на излишните течности

Доза

Препоръчителната дневна доза на Ню Грийн Лайн Лайт е перорално по 1 таблетка три пъти дневно преди хранене.

Внимание:


Препоръчва се на пациенти със сърдечно-съдови, чернодробни, бъбречни или метаболитни заболявания, да се консултират с медицински специалист, преди да започнат приема на продукта. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

За информация и поръчки: