Остеомуув Супер грижа за ставите 1431 мг х 120 таблетки

Остеомуув Супер грижа за ставите 1431 мг х 120 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Перфектната формула при болки в ставите!  Продуктът OsteoMove на канадската компания Natural Factors осигурява пълната гама хранителни вещества, които намаляват хроничното и острото възпаление и подпомагат възстановяването на ставите и съединителната тъкан. OsteoMove включва основни съставки като глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (МСМ). Продуктът предлага и комплекс от 7 плодови концентрата със силен антиоксидантен ефект, както и екстракти от босвелия и куркума. С добавени колаген и хиалуронова киселина. Ползи за здравето от OsteoMove: Облекчава бързо хроничните болки Намалява риска от поява на възпалителен артрит Забавя увреждането и деформацията на ставите Ускорява подновяването и възстановяването на ставния хрущял Блокира вредното въздействие на свободните радикали върху клетките в ставите Подпомага здравето на ставите в дългосрочен план, както и тяхното възстановяване. Тази бързо действаща формула може да даде резултати само за една седмица! OsteoMove се предлага в разфасовка от 120 каплети. Опаковката е предвидена за курс от два месеца.

Действие

 

 

Приложение

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за поддържането на нормалното състояние на хрущялите, ставите и костите. Подпомага здравословното състояние на ставите и ставните връзки. 

Доза

Да се приемат по 2 каплети на ден с храна. Периодът на приемане трябва да е над 1 месец за максимален ефект.

Противопоказания

Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. 

Странични ефекти

Няма наблюдавани

За информация и поръчки: