Омнибиотик панда сашета 30 х 3 грама

Омнибиотик панда сашета 30 х 3 грама

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 43138


Описание

Подходящ за жени по време на бременността и за бебета от първия ден от раждането.
Предоставя естествени за чревния тракт бактериални щамове.

Какво представлява Омни Биотик Панда?
Омни Биотик Панда е комбинация от 3 различни, естествено населяващи чревния тракт микроорганизма. Специално разработен за бременни и бебета през първата година от живота, при фамилна склонност към алергични заболявания, астма или невродермит. Голямото количество естествена микрофлора и научно доказаното действие, превръщат Омни Биотик Панда в изключително полезен продукт.

Защо пробиотиците са толкова важни за чревния тракт?
Наличието на различни здравословни бактериални щамове и тяхната активност при обмяната на веществата е от голямо значение за поддържането на нормално фукнкциониращо храносмилане. Допълнително тези симбионти (естествени и важни за храносмилането бактерии) образуват множество защитни линии срещу патогени, токсини от околната среда и канцерогенни вещества, които попадат в червата, чрез поеманата храна. Резултатите от проучванията сочат, че приемът на точно подбрани пробиотични бактериални щамове подпомага унищожаването на вредните за организма бактерии.

В първите дни от живота на новороденото е необходимо да се набавят пробиотици, които са от изключителна важност за доброто храносмилане. Омни Биотик Панда съдържа бактериални щамове, които са подбрани на база дългогодишни проучвания.

Какви са особеностите на Омни Биотик Панда?
Пробиотиците, налични в Омни Биотик Панда, имат множество полезни свойства. 3-те бактериални щама, съдържащи се в Омни Биотик Панда, притежават следните свойства, на които се дължи ефективността на продукта:
- благоприятстват развитието на полезни микроорганизми в чревния тракт на бебето;
- стимулират съзряването на имунната система; подобряват бариерната функция на чревната лигавица;
- възстановяват нормалната чревна микрофлора, нарушена от приема на антибиотици;
- ограничават появата на гъбични инфекции, инфекции на пикочните пътища, дихателни инфекции като синуити, бронхити и пневмония;
- намаляват риска от алергии - астма, хранителни алергии и атопии;
- възпрепятстват размножаването на болестотворни микроорганизми в чревния тракт;
- компенсират дефицита на TREG клетки.

Доказана ефективност на Омни Биотик Панда
Изключителният ефект е доказан в плацебо-контролирано проучване в Wilhelmina Children's Hospital University Medical Center Utrecht (Холандия).

Защо комбинацията от бактериални щамове е по-ефективна в сравнение с отделни щамове?
Чревният тракт разполага с най-развитата ендогенна защитна система. Тук се образуват тези имунни клетки, които предпазват нашия организъм от токсини, вредни бактерии и вируси. В здравите черва се намират 3 пъти повече имунни клетки, отколкото в далака, в костния мозък и в лимфните възли взети заедно. Освен това червата са отговорни за 80 % от функциите на обмяната на веществата. Тази система може да съществува единствено и само, ако са налични достатъчно „добри" бактерии в червата, отговорни за балансираното храносмилане. Внимателно подбраните бактериални щамове подпомагат допълнително естествените защитни механизми на организма.

Кои естествени бактериални щамове съдържа Омни Биотик Панда?
Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium bifidum W23

Начин на употреба:
Възрастни: 1 саше дневно. Изсипете съдържанието на сашето в 125 ml вода (1/2 водна чаша) и разбъркайте, оставете 10 минути да се активира, разбъркайте още веднъж и изпийте.
Бременни: на база данни от проведени проучвания, при алергичен дисбаланс се препоръчва Омни Биотик Панда да се приема ежедневно, най-късно след осмия месец на бременността.
По време на кърмене, младата майка може да продължи да приема всеки ден Омни Биотик Панда, за да подпомогне храносмилането си. Бебета: разтворете 1 саше Омни Биотик Панда в 2 супени лъжици мляко или преварена вода и накапете с пипета директно в устата на бебето.
Ако не кърмите бебето си, разтваряйте всеки ден по 1 саше Омни Биотик Панда в шишето за хранене.

Внимание: не загрявайте над 40°С!

Може ли Омни Биотик Панда да се приема постоянно?
Да, принципно всички пробиотични продукти Омни Биотик могат да се прилагат ежедневно.
Това са хранителни добавки, които подпомагат правилното функциониране на храносмилането.
Тези продукти са подходящи за подпомагане на нормалната функция на червата по време на бременност и/или кърмене.

Опаковка: 30 сашета х 3 гр.
 

За информация и поръчки: