+359 878 292 513

Синьо-зелени водорасли 500 мг. х 60 таблетки

Синьо-зелени водорасли 500 мг. х 60 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

    Изключително богати на хранителни вещества;
    Съдържат значителни количества витамини, минерали, около 60% - 70% растителен протеин и осигуряват всички есенциални аминокиселини;
    Богат източник на ензими и антиоксиданти;
    Балансират апетита, подпомагат храносмилателния процес и намаляват гаденето;
    Помагат при астма и алергични реакции;
    Подобряват паметта и намаляват стреса;
    Детоксикират организма, забавят процесите на стареене;
    Регулират кръвната захар.

Синьо-зелените водорасли могат да се разглеждат като несложни водни растения, чиято естествена среда са реките, езерата, воднистите почви, кората на дърветата, горещите извори и снега. Те са важна част от хранителната верига в езерата и водоемите по целия свят. Синьо-зеленото водорасло е микроскопично растение с характеристиките на бактерия и водорасло (като морската трева). Съдържа протеини, витамини (включително С, Е и фолат), бета-каротин и някои минерали.
Синьо-зелените водорасли съдържат значителни количества витамини, минерали и хранителни вещества, богати на пигменти. Те притежават около 60% до 70% растителен протеин и осигуряват всички есенциални аминокиселини. Всички тези ползи са налице без консумация на месо, което е богато на холестерол и трудно се смила. Синьо-зелените водорасли подпомагат храносмилателния процес и намаляват гаденето. Те са една от най-питателните храни, които можете да консумирате. Органични са и лесно се усвояват. Изключително богати са на минерали и имат по-висока концентрация на бета-каротин от броколите. Богат източник са на калций, желязо, витамин В12, ензими и антиоксиданти, което ги прави идеална храна за възрастни и деца.
Синьо-зелените водорасли се използват при множество състояния като астма и алергични реакции, безпокойство, депресивни състояния, умора, храносмилателни проблеми и синдром на дефицит на вниманието. Помагат за смъкване на килограми, подобряват паметта, умствената дейност, детоксикират организма. Подпомагат дихателната и ставната функции и здравословното пречистване. При такава висока концентрация на толкова много хранителни вещества, синьо-зелените водорасли предлагат редица ползи за нашето здравословно състояние. Благодарение на това, че съдържат повечето жизненоважни хранителни вещества и по-голямо количество желязо от повечето храни, които консумираме, те се превръщат в отлично средство за забавяне на стареенето. Високата концентрация на антиоксиданти в тях означава, че нашият организъм ще се справи успешно със свободните радикали и токсините.

Защо да приемаме синьо-зелените водорасли?
Дивите синьо-зелени водорасли са най-богатите на хлорофил организми на планетата. Структурата им е почти идентична с тази на хематина, който е сърцевина на хемоглобина - молекулата, която отговаря за преноса на кислород в кръвта. На хлорофила се дължат антираковите свойства на водораслите, тъй като той неутрализира негативните ефекти на алфатоксина - най-значимият канцероген в черния дроб (произвежда се от гъбички, характерни за царевицата, фъстъците и други култури).
Синьо-зелените водорасли имат характерни противовъзпалителни свойства, дължащи се на фикоцианина - синият пигмент, който се среща във всички тях. В клетките на живите водорасли той служи за складиране на белтъчини и като антиоксидант, който ги защитава от определени дължини на вълните. Доказано е, че фикоцианинът предотвратява определени видове колит.
Синьо-зелените водорасли са уникален източник на "молекулата на любовта" - фенилетиламин. Той се синтезира в мозъка от двете аминокиселини фенилаланин и тирозин, като отговаря за усещанията, свързани с удоволствието и умствената бистрота и намалява предклиничните симптоми на депресията. Фенилетиламинът помага и за намаляване на теглото. Това явление се нарича аноректичен ефект, при който гладът изчезва напълно и се дължи на факта, че вниманието ни е отвлечено от чувството за глад. По този начин фенилетиламинът действа като потискащ глада фактор. Следователно, синьо-зелените водорасли са ефикасна добавка, която може да се взима като част от цялостна програма за намаляване на теглото.

Състав на 1 таблетка: Органични синьо-зелени водорасли - 500 mg.

Не съдържа: захар, изкуствени, оцветители и консерванти.

Начин на употреба:
Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно между храненията, на празен стомах или според предписанието на лекар.


За информация и поръчки: