+359 878 292 513

АЛЕКСА КАПС. Х 30

АЛЕКСА КАПС. Х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Магналабс ЕООД, България

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 51458


Хранителната добавка се отразява отлично при:

    лениви черва за подпомагане на нормалното изхождане;
    за подобряване на метаболизма и храносмилането;
    за поддържане оптималното здраве на стомашно-чревния тракт.

Продуктът е разработен на базата на стандартизирани екстракти от утвърдени билки:

    Rhamnus frangula (зърнастец)

Лечебното растение е с леко слабителен и очистителен ефект. Приемът му има стимулиращо действие за перисталтиката на дебелото черво. Притежава и жлъчегонен ефект. Въпреки това, билката не дразни фините лигавични клетки, постилащи стените на тънките черва. Системната й употреба стимулира секрецията на стомашен сок и подобрява тонуса на мускулите на храносмилателната система. Помага при запек. Може да се използва при тежки състояния и от бременни жени. Може да се приема при патологични състояния на черния дроб, хемороиди и глисти.

    Aloe vera (алое вера)

Притежава способността да детоксикира дебелото черво. Богато е на естествени фибри, подпомагащи чревната перисталтиката - нещо много важно при запек.

     Cynara scolymus (артишок)

Оптимизира работата на храносмилателната система и помага при запек. Действа положително на секрецията на стомашните жлези и стимулира храносмилането. Понижава концентрацията на холестерол в кръвния серум, поради което се препоръчва при чернодробна мастна дегенерация. Подпомага детоксикацията на черния дроб и извличането и отстраняването от организма на вредни компоненти и соли на тежки метали. Стимулира секрецията на жлъчен сок.  

    Mentha piperita (мента)

Притежава успокояващо и силно изразено жлъчегонно и газогонно действие. Регулира ефективно работата на храносмилателния тракт. Съдържа етерично масло и горчиви компоненти със слабителен ефект.

     Zingiber officinale (джинджифил)

Корените от джинджифил притежават противовъзпалително действие. Стимулират производството на храносмилателни ензими и съдействат за прочистването на стомаха и червата от токсини. Повлияват отлично коремните колики, съпътстващи формирането на прекомерно количество газове в тънкото черво. Изключително ефективни са при гадене и повръщане. Съдържат 2 важни съставки - зингиберен и 6-джинджерол, които пазят стомашната и чревната лигавица от увреждания.

    Glicerhiza glabra (сладък корен)

Растението има противовъзпалително и успокояващо действие. Прилага се при язви на стомаха. Помага в борбата с гастрити, киселини, газове, херпеси, афти и лениви черва.

    Taraxacum officinale (корен от глухарче)

Билката пречиства стомаха, червата и черния дроб. Стимулира обмяната на веществата и действа благоприятно на имунната система. Помага при стомашно-чревни възпалителни състояния и запек.

    Sena (майчин лист)

Притежава слабително действие. Стимулира движенията на дебелото черво. Гликозидите, които съдържа, дразнят лигавицата на храносмилателния тракт и активизират перисталтиката. Този ефект е най-силен в зоната на дебелото черво и помага за очистване от глисти и паразити. Оказва, също така, благоприятно влияние върху пробиотиците. Премахва токсините и другите отровни продукти, задържани в червата, и по този начин укрепва осезаемо имунитета.

Състав:

Хранителна стойност
    

за 1 капсула:

Стандартизиран екстракт от зърнастец (Rhamnus frangula) - кора  
    

272 mg

Стандартизиран екстракт от алое вера (Aloe vera)
    

81 mg

Стандартизиран екстракт от артишок (Cynara scolymus)
    

30 mg

Стандартизиран екстракт от мента (Мentha piperita)
    

20 mg

Стандартизиран екстракт от джинджифил (Zingiber officinale) - корени
    

20 mg

Стандартизиран екстракт от сладък корен (Glicerhiza glabra)
    

10 mg

Стандартизиран екстракт от глухарче (Taraxacum officinale) - корени
    

20 mg

Стандартизиран екстракт от майчин лист (Cassia acutifolia)
    

10 mg

Начин на употреба: Приемайте по 1 - 2 капсули на ден, най-добре след вечеря.

Внимание: Не надвишавайте дневната препоръчителна доза. Бременните жени следва да се консултират с медик, преди да започнат употреба на продукта. Той е хранителна добавка и не може да замести правилното и рационално хранене.

Начин на съхранение: На сухо място, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 30 капсули.

Произведено за: "Магналабс" ЕООД, България.

За информация и поръчки: