+359 878 292 513

ТОКОВИТАЛ ДУБЪЛ КАПС.500 МГ

Токовитал дунъл капсули 500 МГ

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОКОВИТАЛ ДУБЪЛ 

 

ДУБЪЛ, продължител на славната традиция на добре известния през последните години препарат ТОКОВИТАЛ. Но с подобрена формула на биологично активните му съставки и двойно по
- голямо съдържание на капсулите (500 мг), което му осигурява по- силен антиоксидантен ефект. Което значи по - ефективно неутрализиране на свободните радикали, тези опасни „боклуци", които се натрупват в човешкия организъм в резултат на нездравословно хранене, нервното напрежение и замърсения въздух. Тези свободни радикали са първопричината за много опасни заболявания, главно на сърдечно - съдовата и имунната системи.

Не бива да се забравя обаче, че както при всички натурални екстракти, благотворното действие на ТОКОВИТАЛ - ДУБЪЛ не се проявява веднага. Като биоактивна добавка към храната той действа постепенно, но без съпътстващите вредни ефекти, които са обичайни при химичните лекарствени продукти.

При редовно приемане на обичайната доза - 2 капсули на ден, той ще започне да проявявя своето действие след 20 -25 дни, като:

• Предпазва от сърдечно -съдови заболявания, аритмии и повишаване на кръвното налягане.

• Очиства холестеролните плаки в кръвоносните съдове и предотвратява образуването им.

• Очиства и възстановява съединителните тъкани.

• Мощен стимулатор на имунната система.

• Противоалергично и противовъзпалително средство.

В добавка, ще ви предпази от наднормено тегло, защото притъпява чувството на глад.
Ако, обаче, вече страдате от някое от изброените заболявания, не забравяйте, че ТОКОВИТАЛ - ДУБЪЛ е ефективно помощно средство при лечението им. Тогава дозите могат да бъдат увеличени значително, за което следва да потърсите съвет от лекуващия ви лекар. И не се страхувайте от предозиране - ТОКОВИТАЛ - ДУБЪЛ е безвреден независимо от дозата.

За информация и поръчки: