+359 878 292 513

ТОШКОВ-ЗДРАВЕЦ ТАБЛ.Х 120

ТОШКОВ-ЗДРАВЕЦ ТАБЛ.Х 120

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОШКОВ ЗДРАВЕЦ

 

Хранителната добавка здравец има билков характер. Билката здравец нормализира и тонизира мозъчните и сърдечните кръвоносни съдове. Здравецът редуцира нервното напрежение.

Как действа?

Здравец спомага за нормалния тонус на сърдечните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове и за доброто кръвооросяване на сърцето и мозъка. Спомага за подържане на нормалното кръвно налягане и за преодоляване на нервното напрежение.

Как и колко може да се приема?

Здравец се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 1 до 2 таблетки . Благоприятното действие на Здравец проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 5-6 месеца).

Състав

/1 табл. в мг./Инулин 175 мг. Здравец 325 мг.

Билката, която се използва в Здравец е екологично чиста. Събирана е в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Тя е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. С приемането на инулин се : повишава усвояването на микроелементите - Ca, Mg, Fe и Zn; укрепва костно - ставния апарат; балансира киселинността в стомаха; повишава имунитета; подпомага развитието на полезните бактерии - Lactobacillus и Bifidus. В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Здравец няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна.

Предозиране на Здравец не може да се получи. Здравец не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Здравец може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате.

За информация и поръчки: