+359 878 292 513

ДОКТОР БАХ ПРИ МЕНОПАУЗА 20 МЛ.

Цветен елексир на доктор бах за менопауза 20 МЛ

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: FLEURS ESSENCES ET HARMONY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Менопауза

Интересни факти за ароматите
Евкалипт
Евкалиптовият аромат разсейва негативните чувства и позволява увеличаването на личната свобода, което от своя страна увеличава свежите промени в живота. Ароматът на евкалипт се препоръчва на хора с много проблеми в живота, които изискват много внимание. Той стимулира мисловните процеси и енергизира тялото.
 

За жени, които навлизат в периода на климактериум.

Спомага за бързото изчезване на безпокойството и тревожността.

Едни от най-честите проявленията на менопаузата са топлите вълни, нощното изпотяване и събужданията през нощта. Тези прояви са свързани с промяната на хормоналния баланс, но също така се дължат и на безпокойствието и непрекъснатите подтискащи мисли. В резултат на всичко това се получават сериозни смущения в съня.

Крайности в настроенията: В един момент Вие сте весели и след това изведнъж имате силно желание да заплачете и настроението и духът Ви е на равнище нула.

Липса на сили и чувство на умора: Нямате желание за нищо, още по-малко желание да се захванете нещо да работите и се чувствате, като смазани от умора.

Лесна раздразнителност: По време на менопаузата Вие не можете да понасяте нищо, идващо от другите. Вие бързо се нервирате и даже избухвате.

Чувство на подтиснатост: Виждате всичко в черни краски, губите всякакъв интерес, не изпитвате никакво удоволствие. Често имате усещането, че сте излишни.

Понижаване на либидото: Много често поради факта че сте в менопауза, Вие имате доста по-малко желание да се любите (да имате полов контакт, да правите секс) и всичко това ви изглежда нищожно и безсмислено, защото не изпитвате никакво удоволствие и удовлетворение. Този факт започва да ви тежи и да създава много трудности във Вашите взаимоотношения.

Тялото Ви натежава: Вашето тяло се променя, то остарява, най-осезателно по време на менопаузата. Ето защо Вие трябва да обърнете внимание на режима си на хранене. Вие напълнявате сякаш от нищото.

Безпокойство и чувство за тревожен страх: Много жени страдат от мъчително безпокойство, вълнения и тревожен страх по време на менопаузата. Това състояние се мени от епизодични вълни на безпокойство и тревожност до сериозни кризи на паника и страх. Тези състояния често са придружени от ускорен пулс и сърцебиене.

Чувство за малоценност: Когато сте жена в менопауза, Вие се чувствате най-често остаряла и не така както преди. Мъжете обръщат по-скоро поглед към някоя по-млада, по-привлекателна и желана жена, отколкото към Вас - жена в менопауза (жена вече попрехвърлила години). В тази ситуация Вие страдате от липса на внимание и интерес проявен към Вас и се чувствате пренебрегната, незабелязвана и не оценена.

Проблеми с концентрацията: Почти сякаш изведнъж с учудване установявате, че са Ви необходими повече усилия, за да се съсредоточите. Вашата памет е сякаш цедка (сито) с множество малки празноти, в които изчезват много подробности и много неща са само смътен спомен, дори на моменти цари пълно объркване.

Положителни промени, които приемането на елексира предизвиква:

    • Спомага за успокояване, по-добър сън и да се събуждате по-отпочинали сутрин;
    • Помага да намерите душевно спокойствие и да намалеят изпитанията Ви, породени от честата смяна на крайности в настроенията;
    • Възвръща жизнеността и способността да се радваме на живота и да погледнем на него не като на изпитание Спомага за повишаване на степента на търпимост и да можете да приемете другите;
    • Помага да изчезнат черните мисли и по-оптимистично да погледнете на света и живота Допринася да запазите половото влечение и да изпитате отново удоволствието от любовта;
    • Комбинацията ще Ви помогне да сте по волеви с цел да не ядете много и така да запазите теглото си;
    • Спомага за бързото изчезване на безпокойството и тревожността;
    • Допринася за подкрепа на самочувствието, самоуважението и по-добрата самооценка;
  • Помага да запазите паметта си и да имате възможност за по-добро съсредоточаване и задържане на вниманието;
Състав:
Оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Орлови нокти, Хрущялка, Лиственица, Орех, Бряст, Саркофай /Цератостигма/.

Начин на употреба:
Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.

За информация и поръчки: