+359 878 292 513

Уросилвър капсули х 30

Уросилвър капсули х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: ФИТОФАРМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Уросилвър е хранителна добавка, подкрепяща функциите на отделителната система и бъбреците. Помага за изграждане на по-устойчиви пикочни пътища. Повлиява благоприятно както хроничните, така и острите инфекции.

Активни съставки:

    Екстракт от Salix alba (Бяла върба) - двудомно дърво, което притежава невероятното свойство да акумулира сребро под формата на сребърни наночастици със силно изразени антибактериални свойства. Тези частици са в състояние да унищожат повече от 650 различни болестотворни микроби. След перорален прием те се усвояват напълно от организма и се разпределят равномерно в тъканите му. Прикрепват се към повърхността на бактериите, образувайки здрави електрохимични връзки с отрицателно заредените пептидогликани от клетъчните им мембрани. Малко по малко наночастиците покриват изцяло бактериите. Взаимодействието им с клетъчните мембрани нарушава драстично тяхната пропускливост и води впоследствие до смърт на патогените. Сребърните наночастици преминават през мембраните в клетките на бактериите и увреждат тяхното ДНК - още едно проявление на тяхното бактерицидно действие. При разтварянето си сребърните наночастици освобождават сребърни йони със силни антимикробни свойства, взаимодействат със сяросъдържащите протеини в клетъчните стени на бактериите, увреждат ги и деактивират ензимите. Това е основният механизъм на антимикробна активност на наносреброто към грам-положителните и грам-отрицателните микроорганизми;
    D-маноза - монозахарид, голяма част от който се отделя веднага с урината и по този начин допринася за естествения процес на детоксикация на организма. Подпомага нормалното функциониране и лечението на инфекциите на пикочните пътища и пикочния мехур. Смекчава симптомите при цистит. Подпомага дейността на имунната система. Необходима е за производството на цитокини, които се борят с инфекциите и болестите. D-манозата се прикрепя здраво към бактериите - по-добре отколкото те самите се залепят към клетките на уринарния тракт и пикочния мехур. При прием на големи количества от монозахарида, той се отделя почти изцяло в урината чрез бъбреците, като буквално обгръща всички бактерии. По този начин патогените не могат повече да се прикрепят към уринарния тракт и пикочния мехур и напускат организма;
    Екстракт от Solidago virgaurea (Горски енчец) - многогодишно тревисто растение, богато на дъбилни вещества, флавоноиди, слузни вещества, фенолни киселини и вит. С. Подпомага правилното функциониране на уринарния тракт, намалява напрежението на мускулатурата на пикочните пътища и пикочния мехур. Влияе благоприятно при възпаления, камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур.

Състав: Екстракт от Salix alba, D-маноза и Екстракт от Solidago virgaurea.
Съдържание:    в 2 капсули    в 4 капсули
D-маноза    500 мг.    1000 мг.
Екстракт от Горски Енчец    300 мг.    600 мг.
Salix silver комплекс със сребърни наночастици    20 мг.    40 мг.


Начин на употреба:
Вземайте по 1 - 2 капсули 2 пъти дневно с вода.
Хранителната добавка е подходяща за лица над 12 год.

Противопоказания и странични ефекти:
Уросилвър не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.
Не приемайте продукта, ако сте свръхчувствителни и имате алергия към някоя от съставките.

Съхранение:
Съхранявайте Уросилвър при стайна температура до +25 С, на сухо и защитено от преки слънчеви лъчи място, без достъп на деца.
Продуктът е хранителна добавка и не може да замести пълноценното хранене. Не го използвайте след изтичане на годността му.

 

За информация и поръчки: