+359 878 292 513

Витамин С 500 мг. х 100 таблетки

Витамин С 500 мг. х 100 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Мощно антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Влияе благоприятно върху зъби, венци, кости. Подкрепя здравословната функция на мозъка и сърдечно-съдовата система. Укрепва кръвоносните съдове. Спомага за зарастването на рани, натъртвания и изгаряния. Важен за правилното функциониране на надбъбречната жлеза и производството на колаген. Подпомага усвояването на витамин Е и желязо. Забавя процесите на стареене и спомага за подобряване на настроението.
Витамин С действа по-добре в комбинация с други хранителни вещества като биофлавоноидите. Шипката е източник с много висока концентрация на витамин С. В допълнение към това, тя е богат източник на витамините А, В-комплекс, D, E, K, желязо и калций. Допълва ефекта на витамин С и спомага за по-доброто му усвояване.
Витамин С е водоразтворим витамин, необходим за нормалния растеж и развитие. Познат е още като аскорбинова киселина. Незаменим е, защото тялото не може да го произведе и трябва да се приема ежедневно. Съществуват много ползи, които могат да бъдат приписани на Витамин С, включително укрепване на костите и съединителната тъкан, подпомагане заздравяването на раните, както и повишаване ефективността на имунната система. Може би едно от най-добрите качества на витамина е невероятната антиоксидантна способност. Той предпазва телесните течности от увреждане от свободните радикали. Чрез укрепване на артериалните стени, играе важна роля за поддържане на нормално кръвно налягане, както и за намаляване увреждането на тъканите.

 

За информация и поръчки: