+359 878 292 513

NATURAL FACTORS- БИОСИЛ БОН КОЛАГЕНИЗЪР УЛТРА Х 40

NATURAL FACTORS- БИОСИЛ БОН КОЛАГЕНИЗЪР УЛТРА Х 40

Тегло: 18.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


BioSil® Bone Collagenizer® Ultra

Хранителна добавка, 40 V-капсули

 

BioSil® Bone Collagenizer® Ultra е висококачествен продукт спомагащ за доброто състояние на костите, тъканите и хрущялите.

 

Основни ползи:

· Допринася за поддържане и възстановяване на комфорта, гъвкавостта и подвижността на ставите.

· Спомага за облекчаване на болката в костите и хрущялите.

· Помага за образуването на колаген в организма.

· Оказва положително влияние за повишаване на костната плътност.

 

Колагенът съставлява приблизително 1/3 от нашите кости, като спомага за гъвкавостта им за да издържат на всекидневното физическо натоварване. Той е основен градивен елемент на съединителната тъкан и играе важна роля за доброто състояние на опорно-двигателния апарат. С напредването на възрастта, обаче колагенът в организма започва да намалява и се нуждаем от допълнителен прием чрез хранителни добавки.

 

BioSil® Bone Collagenizer® Ultra е създаден така, че не само да доставя колаген на организма, но и да подпомага образуването му. Това се дължи на уникалната му формула съдържаща патентован комплекс от силиций под формата на холин стабилизирана ортосилициева киселина, инозитол и витамини К2 и В12.

 

Силиций под формата на холин стабилизирана ортосилициева киселина e патентован, като ch-OSA®! Многобройни научни проучвания са констатирали, че ch-OSA® задейства естествения синтез на колаген в тялото.

Ортосилициевата киселина е единствената бионалична форма на силиций. Тя лесно се абсорбира от тялото и допринася за образуването на колаген в него.

 

Холинът е аминоподобно съединение, което стабилизира ортосилициева киселина и спомага за транспортирането й до клетките, където активира естествено производство на колаген.

 

Инозитол, известен още като В8, притежава множество ползи за организма. Една от тях е поддържане на балансът между разграждане на костта и нейното възстановяване с нова костна тъкан.

 

Витамини К2 и В12 предпазват от разграждането на колагена.

 

BioSil® Bone Collagenizer® Ultra не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, глутен, пшеница, соя, млечни продукти, захар, нишесте, яйца, риба, черупчести, фъстъци, ядки, животински продукти, ГМО и е подходящ за вегани и вегетарианци.

 

Съставки: (в 1 капс.) дн.доза

Витамин В12 25 µg 50 µg

(цаинокобаламин)

Витамин К2 12.5 µg 25 µg

(МК-7 менахинон)

Силиций 3 mg 6 mg

(холин стабилизирана ортосилициева киселина)

Холин (ch-OSA®) 60 mg 120 mg

Инозитол 150 mg 300 mg

Микрокристална целулоза, пречистена вода, растителна капсула (хидроксипропил целулоза).

Не съдържа: Изкуствени подсладители, оцветители, глутен, пшеница, соя, млечни продукти, захар, нишесте, яйца, риба, черупчести, фъстъци, ядки, животински продукти, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите, тъканите и хрущялите.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни: По 1 капсула 2 пъти дневно. За най-добри резултати използвайте едновременно с калциеви добавки или храна с богато съдържание на калций.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производитено: Bio Minerals NV, Белгия за Natural Factors Canada

За информация и поръчки: