+359 878 292 513

MUSHROOM WISDOM - СУПЕР ТРЕМЕЛА Х 120 V ТАБЛ.

MUSHROOM WISDOM - СУПЕР ТРЕМЕЛА Х 120 V ТАБЛ.

Тегло: 54.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


СУПЕР ТРЕМЕЛА

SUPER TREMELLA

Хранителна добавка, 120 V-таблетки

 

Super Tremella на американската компанията Mushroom Wisdom е изключителен натурален продукт с огромно влияние върху сърдечно-съдовата и имунната система и състоянието на кожата.

Основни ползи:

  • Оказва положително влияние върху имунната система и защитава от вирусни и бактериални инфекции.
  • Съдейства за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.
  • Спомага за нормализиране нивата на холестерола и кръвното налягане.
  • Мощен адаптоген за контрол върху стреса и нервното напрежение.
  • Допринася за по-лесното и бързо запаметяване на информация и стимулира паметта.
  • Стимулира зарастването на рани, действа противовъзпалително, предпазва, овлажнява и кръвооросява кожата.

 

Гъбата Тремела е известна още, като Снежна гъба, широкикураге, йин ер, суит йи. Среща се навсякъде в тропиците и субтропиците. От дълбока древност в Китай и Япония се счита за отлична витална гъба, обичана заради нейните антиейджинг качества. Тя се цени заради хрупкавата й, подобна на салата „Айсберг” структура, а в китайската кухня се използва за приготвянето на десерти. 

Тремела е богата на витамини В2 и D. В състава й участват още витамин B1 (тиамин), B3(ниацин), B5 (пантотенова киселина), B6 (пиродиксин), фолиева киселина, витамин С и редица ценни минерали и микроелементи. Специалните й качества се дължат на големите дози имунологично активни полизахариди, които се отличават в структурно отношение от тези в останалите гъби. Разнородните медицински качества на гъбата се базират на специалните полизахариди. Сърдечно-съдовата система извлича ползи от положителното въздействие на тремела върху клетъчните мембрани на червените кръвни телца, което има противотромботичен ефект и подобрява кръвооросяването.

Super Tremella на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от плодно тяло /Tremella fuciformis/ извлечен с помощта на топла вода и алкохол, в комбинация с витамин С и не съдържа глутен, захар, дрожди, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители, животински източници, консерванти.

 

Super Tremella е чудесно решение при проблеми със сърдечно-съдовата система. Допринася за нормализиране нивата на холестерола и кръвното налягане. Спомага за предпазване от атеросклероза и оказва цялостна подкрепа  на кардиоваскуларната система. Научно доказано е, че полизахаридите на Tremella fuciformis повишават производството на ДНК в стените на съдовите клетки и ги предпазват от хистаминови увреждания.

Super Tremella подпомага имунната система, като подържа броя и образуването на бели кръвни телца, интерферони и интерлевкини.

Super Tremella оказва положително влияние върху паметта и способността за учене и запаметяване на нова информация. Стимулира невронната пластичност т.е. образуването на нови невронни връзки.

Super Tremella благоприятства за контролиране на стреса и нервното напрежение. Клинични проучвания са потвърдили, че водни екстракти от Tremella fuciformis проявяват защитни свойства върху нервите и стимулират образуването на нови връзки.

Super Tremella оказва ефект върху процесите на стареене, стимулира зарастването на рани, хидратацията, еластичността и гладкостта на кожата.

Американската компанията Mushroom Wisdom е световен лидер в производството на екстракти от медицински гъби и e с над 25 годишен опит в областта.

Съставки:           (в 2 табл.)               дн. доза (4 табл.)

Тремела                 650 mg                      1300 mg

   Екстракт от плодно тяло /Tremella fuciformis/

Витамин С                40 mg                      80 mg

 (аскорбинова киселина)

Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид, дикалциев фосфат, калциев стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, глицерин.

Не съдържа: Глутен, захар, дрожди, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители, животински източници, консерванти.

Приложение:  Допринася за нормалното състояние на кожата, костите и съединителната тъкан.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: По 4 таблетки веднъж дневно или по 2 таблетки 2 пъти на ден.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида : Маркирани на опаковката.

Производител: Mushroom Wisdom, Inc, USA

За информация и поръчки: